Hirdetés
- Bizarr babával és gigateleppel futott be a OnePlus ásza
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Mert neked szerencséd van vele, de más nem ennyire szerencsés...
Miért szedtem szét? Beázott, oké én hibám volt, le kellett szigetelni. Zörgött, meg kellett csinálni...Akkor kormánya lötyög, van benne 2 rugó elől hátul, a rugó nélküli M365 még is kényelmesebb a minőségről már nem is beszélve. Lámpáját nekem is javítani kellett. Aki most vesz gyenge vezérlővel kapja, nem használtam dimbes-dombos területen, de több helyen kis emelkedőnél képtelen volt felvinni. Utána volt M365, M365 Pro, nagyobbakat meg se említem. Szóval én senkinek se ajánlanám, és ezt úgy mondom hogy az M365 se tökéletes.
Az meg nem érdekes szerinted hogy pont azok védik akinek ilyen van és előtte nem volt más? Mint írtam nekem is ez volt az első rollerem, azt hittem ez az isten király, de utána rájöttem hogy nagyon nem...
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Kedvenc zene a mai napra
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- Jövedelem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bizarr babával és gigateleppel futott be a OnePlus ásza
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- További aktív témák...
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest