Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
ultio
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Akkor se hulladék
.
És egyáltalán nem védem, de nem szeretem, ha nem korrekt a megfogalmazás.Mi a hulladék benne? Miért nem jó az ár-érték aránya?
Többször írtam én is, tavaly augusztus óta használom, szerintem 10 alatt van azóta azon napok száma, mikor nem azzal jártam munkába és edzeni.
A hátsó világítást kellett javítani csak. Meg persze kenni, törölgetni.
Nekem ennél több nem kell. Ha elromlott volna többször is, akkor lehet én is azt mondanám, hulladék. De így?A nagyobb, komolyabb, erősebb, nem hulladék rollereket is így használják, azok, akik szerint hulladék?
Nem zárom ki az, hogy én példányom egy nagyon jól összerakott masina.
B-L-A-C-K, mennyi km-t mentél velük és miért szedted darabokra?
Nekem aztán teljesen mindegy, ki mit vesz, de ne vigyétek ell rossz irányba az ajánlásokat.
Már csak az pontosabb és korrektebb megfogalmazás, hogy a viszonylag kevés árkülönbözet miatt jobban megéri (talán) az M365.
Le lehet írni, mi a baja, miért nem lehet jó a Kugoo S1 Pro, de az, hogy hulladék, szerintem is félrevezető.B-L-A-C-K, ha valaki árérzékeny, akkor a Kugoo is jó választás lehet neki. Továbbra is, mi a baj vele?
Nem azt mondom, nem jobb a M365, de mi a hulladék a Kugoo-ban?IntelliSense, attól függ hol használod! Én Budapesten, nagyrészt kerékpárúton, nekem megfelelő!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Tudományos Pandémia Klub
- LG LCD és LED TV-k
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen házat vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- DJI Mavic Mini Fly More Combo
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
- DJI AVATA drón akkumulátor szett - 3db
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, kevés repülés
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 1 akku, Goggles N3 szemüveg
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.