- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
Ja, értem (persze sejtettem, csak kötökszöm). Az intelligencia az, amit az iq teszt mér. Gyakorlatban ez nagyobb számítási teljesítményt, gyorsaságot jelent. Pl mintafelismerő és problémamegoldó képesség.
(Érdekességképp írom, nem hencegésből) Én szerencsére jó lapokat kaptam ilyen szempontból és azt tapasztalom, hogy a (biciklis) közlekedésben aként nyilvánul meg, hogy:
- figyelem az engem körülvevő objektumok mozgását és megpróbálom "előrejelezni" hogyan fognak mozogni a közvetlen jövőben
- a közlekedési helyzet elképzelése alapján előzékenyen, dinamikusan és agresszíven közlekedek, manőverezek.
- felmérem a helyzet veszélyeit, próbálom elkerülni, megelőzni.
- a közlekedési szabályokat visszavezetem, hogy miért jöttek létre és ha indokolatlannak tartom őket, akkor önkényesen felülbírálom a helyzetnek megfelelően.Ezek nem feltétlen jó dolgok, mert nem tudok betartani olyan szabályokat, melyekkel nem értek egyet és elhagyásuk nem jár kockázattal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Optiplex MT / SFF , 3050, 3060, 3070, 5070, 7060, 5090/ 7.-8.-9.-10. gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- Dell , Lenovo, Microsoft Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest