Hirdetés
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Hello topik!   Ma mentem egy teszt kört bár normafára is felakartam volna vinni, de nincs fogaskerekű anélkül meg kevés lenne a 16AH egy oda-vissza úthoz szerintem.   
 Persze a kugli az nem mutat pontos adatot szerinte Pestre is elmentem az országházat megnézni 
 Meg a 35km is kevés nem tudom, hogy számolta ki mert kb 40km lehetett az út oda-vissza mert nem légvonalban közlekedtem volt fel és le is út rendesen.
 +Majd pontosítani kell a kerék méretét is mert nem 10" hanem 9.7" kb 24.6cm.
   Olyan vegyes tüzelésen mentem 90% csak 2-es fokozaton max 33km/h ritkán bírtam vele maxon húzatni 3-as fokozatban kb 44Km/h-val, mert nincs kedvem az úton meghalni a sok kocsis barom miatt. 
 +Még üléssel is kicsit instabil a helyzet ilyen sebességgel.
 (porsche az nem ismeri a 30-as táblát ahol elvileg bicikli út is van elhúz mellettem legalább 60-al de szerintem több volt az.)"A kerékpáros megengedett legnagyobb sebessége az alábbiak szerint változik: 
 50 km/h lakott területen kívül, ha bukósisakot visel a bringás;
 40 km/h lakott területen kívül, ha nem vesz fel bukósisakot;
 40 km/h lakott területen az úttesten;
 30 km/h kerékpárúton;
 20 km/h gyalogos-kerékpáros zónában;
 10 km/h bárhol máshol, például járdán. Járdát viszont csak akkor közlekedhet kerékpáros, ha a mellette haladó út közlekedésre alkalmatlan (a zsúfolt, forgalmas út önmagában még nem számít közlekedésre alkalmatlannak)."
 (Persze a kresz azt mondja közlekedj az úton hát inkább nem , de láttam az Erzsébet-hídnál ilyen bátor szervdonort is felment a hídra b+, de úgy hogy a záróvonalon bevágott a kocsi elé, mert épp eszébe jutott hova akar menni tiszta káosz van Budapesten. , de láttam az Erzsébet-hídnál ilyen bátor szervdonort is felment a hídra b+, de úgy hogy a záróvonalon bevágott a kocsi elé, mert épp eszébe jutott hova akar menni tiszta káosz van Budapesten.  Én is e-rollerezek már egy ideje, de csak a külvárosban és idáig nagyrészt járdán meg bicikli úton 25-el. 
 Kugoo S1 pro volt 3évig, de mostanában lettek ilyen nagy teljesítményű dögök a piacon jó áron idáig a kuboo mantis volt kocsi árban kb amiről hallottam.)( Kár nem vettem fel videóra mai napon volt minden ezért is írom már le valahol, mert lesz ezekből baj a törvény alkotóknak lépnie kell előbb utóbb. 
 Nyilván ezekkel az álló kb 50-el futkosó barmokkal lesz, majd a baj akik a járdán gyalogosokat veszélyeztetik.
 +Láttam a Szabadsághídnál olyat is aki a piroson a villamos előtt száguldott el nem tud várni fajta emberek ugyan ezek kocsiban is megtalálható fajta.
 Ők azok a fajták akiknek nincs veszély érzetük magukra de másokra se.
 Ezek nem tartják be a biztonságos sebességet ugyan ezek a fajta emberek mennek járdán is most.
 Amiből hatalmas nagy szívás lesz az egész rolleres közösségnek, ha bepipul a sok eset miatt a törvényalkotó. Ami viszont nem igazságos lesz mert a sok halálos balesetet a kocsikkal ilyen retardáltaknak köszönhetjük akinek az 50 nem létezik ő akkor is 60-al vagy többel megy de 100-al is száguldozik Budapesten. Ha kell a XIX. kerületi rendőr kapitányságnál is megteszik. ) )
Új hozzászólás Aktív témák
- Wise (ex-TransferWise)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Automobilista 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vicces képek
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 Pro Fly More Combo csomagban
- Vostok Europe Limitált 3000db Space Race automata
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 1 akku, Goggles N3 szemüveg
- DJI AVATA Dupla Fly More Combo drón szett - VADONATÚJ, aktiválatlan
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i7-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, de láttam az Erzsébet-hídnál ilyen bátor szervdonort is felment a hídra b+, de úgy hogy a záróvonalon bevágott a kocsi elé, mert épp eszébe jutott hova akar menni tiszta káosz van Budapesten.
 , de láttam az Erzsébet-hídnál ilyen bátor szervdonort is felment a hídra b+, de úgy hogy a záróvonalon bevágott a kocsi elé, mert épp eszébe jutott hova akar menni tiszta káosz van Budapesten.  
  )
 )