Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 - alap
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
Első ránézésre ahogy lépésről lépésre mentem végig a roller egyes részein, mindenhol az előnytelen dolgokat láttam. Nem értettem miért is kérdezné bárki erről az ismeretlen márkáról hogy milyen, amikor senkinek nincs vele hosszútávú tapasztalata? Aztán megláttam az árát...
Megismétlem: nagyon-nagyon kevés pénzből nem lehet jót alkotni. Ennyire alacsony árhoz minden beszállítónál a legolcsóbb lehetőséghez kell nyúlni. Az akkumulátortól, a csapágyakon át a szerkezeti elemekig mindenhol.
Néha előfordul, hogy a tervezésbe hiba csúszik, így egy konkrét modellnek típushibája lesz. Itt viszont a hibák versenyeznek egymással, melyik miatt lesz előbb használhatatlan a roller. És valószínűleg nem nagyon találsz alkatrészt hozzá, nem lesz szerviz aki elfogadható határidővel elvállalná, és nem lesz aki normális összeget ajánlana érte használtan / rosszan.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- Apple iPhone 17 - alap
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Indul a ChatGPT Health
- NVIDIA® driverek topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest