Hirdetés
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Gear S3 - második kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Apple Watch
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smile8822
senior tag
válasz
Nordik
üzenetére
Igen ennyit számít a súly én dupla annyi vagyok mint a párom és neki hozza a 20km es hatótàvot simán sőt lehet több is van benne ő közepes módban megy vele én nem mindig de elég hamar merül alattam sőt ha lemegyek a töltés a felére akkor gyengébb is kettes töltés fele meg van amikor 15 el megy csak alattam szóval nekem elég gyenge és azért gondoltam hogy váltok és 180k ért lenne amit kinèztem kb ennyit is szànnèk rà vagy Max 200k...
És láttam előbe jóval nagyobb mint a xiaomi meg is tetszett egyből csak mondom megkèrdezem előbb a ti véleményeteket hogy meg e érnè arra levàltani...
Vagy esetleg f30e bár ez 220k amit néztem az meg 180k ennyire szerintem nem Jobb az utóbbi... vagy ?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest