- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
[-HERO-]
senior tag
válasz
#54715584 #1049 üzenetére
De az egy dolog hogy magamnak autómatikusan frissíti a listát,ha a túloldali félnek meg nem és ez a nagy gáz:\
Azt meg hogy automatán frissítse ki lehet játszani ebben biztos vagyok!
Nembaj marad a sok bunko és kész mostmár csak akkor járok fel ha valami nagyon fontosat kell letöltenem,de akkoris tökölnöm kell vagy 10 percet mire találok 1 OLYAN EMBERT akinek rendes a refreshe.
No mind1 ez már nemérdekes lehet tölteni máshonnan is nem csak innen! -
[-HERO-]
senior tag
Úgyérzem ide írnom kellett,mert végtelenül megútáltam a DC++-t!!!
Ennek oka pedig a következő dolog ha tölteni akarok valami takkor kb azt a 15. embertől tudom leszedni mert a többi 14 aranyos tag nem frissíti a listáját és kiszedi a megosztásból a cuccát,nos ekkor nekem benyögi az aranyos DC-hogy keress opot a letöltéshez ilyenkor énmeg benyögöm privbe hogy kapják be a FAXOM!
Eszméletlenül egy idegesítő dolog és sajnos egyre többel találkozok...
És nem a DC-m a rossz mert végigmentem az össze típuson magyaron angolon öregen újon.... és az eredmény ugyan az lett!
Szóval ha itt is van ilyen ember akkor annak szívélyes üdvözletemet küldöm és tudja mi a dolga!!! THX
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest