- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Mobil flották
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
crab
senior tag
még mindíg jóljönne egy progi ami megoldaná ezt a problémát:Bővebben: link
el akarom kerülni a limites dc-t és a netlimitert is, sajnos csak kimondottan egy cfos szerű megoldás jöhet szóba.. -
crab
senior tag
válasz
PrinczA #1336 üzenetére
hát a strong dc elvileg ilyen, de még nagyon beta, nekem sok bajom volt vele, és néhány hub-on tiltják is, egyébként eddig a legjobb próbálkozás. a legújabb innen letölthető: Bővebben: link
-
crab
senior tag
Bővebben: link
erre tud valaki mondani valamit? -
crab
senior tag
valaki tud olyan megoldásról mint a cfos, csak lan-hoz?
nagyon fontos lenne, mert ahoz, hogy tudjak közben netezni vagy tölteni normál sebességgel, limitálnom kell a feltöltést 70k-ra ezt sok helyen nem is szeretik és kihasználatlan marad közel 50 kb/s uploadom. -
crab
senior tag
de észreveszik!
a kapcsoltnál az szerepel, h netlimiter! a matrixról ki is nyomtak a kolit nem vártam meg!
Dufresne igazából nem szeretnék felrakni mást, mert meg vagyok elégedve a mostanival, csak ha teljesen biztos, hogy működik!
szóval valami cfos szerű megoldás érdekelne! -
crab
senior tag
Hali, kellene egy kis segítség!
LAN T1 kapcsolatom van és ha tizen töltenek tőlem egyszerre akkor már nem tudok netezni. Tehát kellene nekem valami megoldás! czdc, bcdc kiesett mert a lant nem lehet korlátozni! netlimitert tilos használni, ajánlották nekem a cfosspeed nevű utilt ami erre a problémára jó, de úgytudom ez PPPoE kapcsolathoz passzol.
Na tehát ha felrakom a cfos-t akkor tud segíteni a lanos kapcsolaton is? ha nem akkor mit ajánlotok nekem? köszi a segítséget! -
crab
senior tag
hali, próbáldd meg a netlimitert, minden szálat külön lehet szabályozni!
Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest