- One mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Versus123
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget,mineggyik megoldást ki fogom próbálni,de most el vagyok úszva egyebekkel,sajnos nincs időm konfogolgatni!Mégeccer köszi Mag és Ergil!
-
Versus123
aktív tag
annyit haladtam a hál.varázslóval hogy most már elkezdi tölteni a file t,de ilyen 10b/s-el....aztán lemegy 0ra....
-
Versus123
aktív tag
http://www.dslreports.com/faq/9098
ez alapján van beállítva....nekem 132 helyett 103 az ip m,és 1412 es port van itt is és dc++ban beállítva... -
Versus123
aktív tag
és most ismét nem jön le a passzív fájl lista...hát ez kész...
de egy érdekességet észrevettem...régebben minden újraindításnál más volt a gépem ip címe,most meg má vagy 5szörre indítom újra,és még mindig ugyanazt az ip címet kell becopyznom a dc++-ba... -
Versus123
aktív tag
hoppácska kis csávó,most működik
Köszönöm szépen!!!Mégis a hál.varázslót kellett futtatgatni -
Versus123
aktív tag
király..most már keresni se tudok aktív módban
-
Versus123
aktív tag
0.401 es van,1412 es portra van nyomva,ip t is átírom minden újraindításnál,xp tűzfal kikapcsolva(úgy mint rég,és akkor működött is-most ugyanezekkel nem...)
amíg el volt a gép még annyit csináltam hogy hozzádtam egy ipx/spx kompatibilis protokolt,meg neteztem egy új kapcsolat létrehozásával,de amikor visszaraktam routerre eltávolítottam a protokolt és a kapcsolatot is.... -
Versus123
aktív tag
ide is megpróbálom,segítsetek lécci mert már megőrülök.....:
Ment a dc++ aktív módban,routeren minden frankón be volt állítva....gépet elvittem 2 hétre pestre,routerhez nem lett nyúlva,visszahoztam,és most már nem tudok tölteni aktív ban...de érdekes,mert keresni tudok aktív módban,megtalál mindent,de amikor elkezdem tölteni lent kiírja hogy download starting azt csá...nem mozdul se előre,se hátra...akkor most mi van??Megnéztem,minden beállítás ugyanaz mint régen...akkor ment most meg nem??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Filmvilág
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest