- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung SmartTag2 teszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberslider
őstag
Ismeri valaki a Ratdvd-t?
''the DVD movie download format''
Valami dán progi,állítólag képes arra,hogy egy teljes DVD filmet mindennel együtt csupán 1.xxGb-ra összetömörítsen,amit mellesleg még le is lehet játszani,(saját formátum),majd azt visszaalakítva visszakapjuk az eredeti minőséget,és nagyságot.
Tehát (elvileg) nem történik minőségromlás,mikor az anyagot visszakódoltuk.
Ígéretesen hangzik,ezt a formátumot nagyon jól lehetne használni a DC-n is,pl!
Elég jókat írnak róla az ezzel foglalkozó külföldi fórumon is. Én még csak most találtam rá,és nézegetem egyenlőre,szóval saját tapasztalat egyenlőre nincs.
Egyetlen file lesz,amit checksummal lehet ellenőrizni. A letöltés is biztosabb. (Igaz az ISO is az)
Vélemény?
Bővebben: link
Bővebben: link -
Cyberslider
őstag
válasz
velizare #1902 üzenetére
Jaja...... Nem hinném,hogy egyhamar visszadják. Legjobb,ha szerez másikat. Ártatlan chatszerver.....
Csak azért mondom,mert van egy ismerősöm,akinek bizonyos cuccait elvitték bizonyos dolgok miatt,ez most mindegy, több,mint egy év múlva kapta vissza őket
Komolyan nem értem ezt az FTP-t miért csinálja bárki is,marha rég már ide is beírtam ezt,tojt rá mindenki,amikor a TV-be mutatták,hogy lefoglalt a rendőrség egy szervert tele jó kis finom scsi vagy mittomén milyen winyókkal
Ilyen esetekben elkerülhetetlen a lebukás. Ráadásul haszonszerzésből,meg minden.
Apr*neten is feldobtak már 1-2 érdekes hírdetést,hát nem megjelent ott is a police,tv-be volt már ezis..... Egyvalakitől megy egy nyamvadt feljelentés,és vége is a bulinak,arra tuti kimennek,és pakolnak.. Aztán hogy mi lesz belőle........? Ja,lehet,hogy nemsokminden.. Deazé... -
Cyberslider
őstag
Én megmondtam annó,hogy nem lesz ennek jó vége.. Főleg az FTP hírdetések tetszenek a legjobban. És a vicc,hogy a H*B-n épp most is kapom az üzit,hogy 2 rugóért ftp elérés.
Itt mindenki rács mögé akar kerülni?Ezek nem normálisak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Autós topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Jövedelem
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Milyen házat vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest