Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mag

senior tag

válasz Jenő #1266 üzenetére

Idézem magamat egy párral feljebb lövö HSZ-böl,mert nem várhatja el az ember hogy minden user végig olvassa az egész topicot,és akkor talán másképpen reagálna.....
    igy most irom ujra:

---------------------------------------------

Tehát hogy miért fékelek? Hát azért mert semmi értelmét nem látom hogy az itthoni ki vacak netemmel 8K val töltsek fel.

Kiszámoltam ha napi 10 órán át töltesz fel 8Kval ,és az év minden napján megy a géped,akkor 1 év eltelével 100 GB -ot tudsz feltölteni.Ez nevetséges,ennyiért kár strapálni magamat,meg disconnectelni a sok usert aki tölt rolam ha éppen mennék játszani.

Szerveremen (100Mbit) megosztottam egy 2 CD-s játékot,és hagytam 1 héten át hagy szedjenek,olyan 700 GB(!!!) körüli uploadot ért el a gép (15 - 20%os sávszélkihasználás mellett) 7 nap alatt ,ezt az otthoni netemmel 7 (!) év alatt töltöttem volna fel.

Szoval a DC++ a mai Mo.-i lakossági netszolgáltatással életképtelen.Olyan az ha otthonrol ADSL el töltesz fel,mintha a Balatont akarnád egy evökanállal kimerni...semmi értelme.

----------------------

Szoval én inkább gátat robbantottam : ))

Hát ennyi ,megnézném közületek tölött-e már fel 700 GB-nyit vki otthoni nettel.....erösen kétlem.

Új hozzászólás Aktív témák