- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Yettel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- 8300 mAh, maradhat?
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mag
senior tag
Idézem magamat egy párral feljebb lövö HSZ-böl,mert nem várhatja el az ember hogy minden user végig olvassa az egész topicot,és akkor talán másképpen reagálna.....
igy most irom ujra:
---------------------------------------------
Tehát hogy miért fékelek? Hát azért mert semmi értelmét nem látom hogy az itthoni ki vacak netemmel 8K val töltsek fel.
Kiszámoltam ha napi 10 órán át töltesz fel 8Kval ,és az év minden napján megy a géped,akkor 1 év eltelével 100 GB -ot tudsz feltölteni.Ez nevetséges,ennyiért kár strapálni magamat,meg disconnectelni a sok usert aki tölt rolam ha éppen mennék játszani.
Szerveremen (100Mbit) megosztottam egy 2 CD-s játékot,és hagytam 1 héten át hagy szedjenek,olyan 700 GB(!!!) körüli uploadot ért el a gép (15 - 20%os sávszélkihasználás mellett) 7 nap alatt ,ezt az otthoni netemmel 7 (!) év alatt töltöttem volna fel.
Szoval a DC++ a mai Mo.-i lakossági netszolgáltatással életképtelen.Olyan az ha otthonrol ADSL el töltesz fel,mintha a Balatont akarnád egy evökanállal kimerni...semmi értelme.
----------------------
Szoval én inkább gátat robbantottam : ))
Hát ennyi ,megnézném közületek tölött-e már fel 700 GB-nyit vki otthoni nettel.....erösen kétlem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest