Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • (ex)Cat

    senior tag

    válasz Piftuka #290199 üzenetére

    Van igazság abban amit írsz, de nagyon kevés igazán jó minőségű kerékpárút van sajnos, vagy legalábbis nagyon beszűkíted ez által a lehetőségeidet. Én amúgy kimondottan nem szeretem ezeket, főleg a városon belül ill annak közvetlen környezetében. Az átlag - nem sport szerűen tekerő - emberkék jelentős része abszolút fogalmatlanul megy/indul/áll meg. Sokan elképzelni sem tudják, hogy jöhet vki aki gyorsabb, így aztán nekem állandó stressz helyzet a kerékpárúton való közlekedés, ezért amíg még roszágútim volt, nagyon ritkán mentem rajta. De ebben benne volt az út minősége is, hiszen azért egy outival nem biztos hogy rámegyek arra, ahova a mostani gravellel símán.

    Másrészről meg a közlekedés veszélyes üzem. Én ezt el tudom fogadni, és nem feltétlenül kapok idegbajt ha centizgetnek. Sőt egy ideje igyekszem még csak nem is reagálni ezekre a helyzetekre. (1x kergetőztem a fekete SUV-val. Pontosabban ő kergetett engem, amikor kihajtott elém egy kereszteződésben ahol nekem volt elsőbbségem, én meg széttártam a kaorm, hogy ez a mire volt jó. Aztán végül egy kocsma előtt álltam meg, úgy voltam vele, ha balhé lesz, legalább legyen közönség. 3-an szálltak ki, látva a nézőket, végül tovább mentek. Úgyhogy megvan a veszélye a dolognak, ilyen téren is :D)

    Ezzel együtt én szerettem és még most is szeretem ezt, csak mivel már nem teljesítménycentrikusan hajtok, ill. ugye más a bicikli "fekvése", így ritkán megyek már kint a forgalomba.

Új hozzászólás Aktív témák