Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
animatrix11
őstag
válasz
.: endi :. #1680 üzenetére
Nekem p50 pron eddig minden ment, most pár app nem pl: ebay, chatgpt nálad mennek ezek?
-
.: endi :.
csendes tag
válasz
Dodobandi #1666 üzenetére
Sziasztok,
Az én P40 Pro-m 2 napja konvertálódott át HarmonyOS + nativ GMS-re. A korábban már többek által is hivatkozott (facebook - GMS Install) csinálta. Első próbálkozásra 50USD-t akart, 30USD lett a vége (ALKUDJ!).
Nekem 2 gondom volt vele, de most úgy tűnik, megoldódtak:
- Google Photos nem akart backupolni a felhőbe eleinte, manuálisan viszont ment, tegnap óta pedig automatikusan, gond nélkül működik
- Whatsapp restore nem sikerült Play-ből letöltött app-al (lehet csak én voltam lúzer), valahol találtam egy olyan javaslatot, hogy a Whatsapp saját oldaláról érdemes GMS mók esetén letölteni az APK-t, installálni és ezzel már gond nélkül megy a restore. Nálam is így lett (érdekes, mert 2020-ban magamnak varázsoltam EMUI-ra GMS-t és ott nem volt ilyen gondom). Ja és csak a whatsapp-nál külön kellett engedélyeznem az Beállítások-App beállításoknál, hogy hozzáférést kapjon a Contacts-okhoz, egyébként nem volt hajlandó neveket megjeleníteni.Ezen 2 gond kivételével tökéletes, én is elégedett vagyok a konverzióval, most így legalább még 2 évig tervezek vele.
A konverzióhoz kell a HarmonyOS kábel, amit Aliexpress-ről lehet beszerezni. 5-10 EUR között találtam, viszont ha új accountot regisztrálsz, welcome deal-ként 0,99EUR megkapod.
A konverzióra nekem 2 órát írt az ember, ez inkább olyan 4-5 óra lett a végére. A legnagyobb időrabló a többkörös manuális frissítés, amit neked kell megcsinálnod, tehát ne arra számíts, hogy feljátssza a telefonra a HarmonyOS 4.2-t. Úgy tervezd a napod, hogy legyen időd ezzel eljátsszadozni.
-
rolando17
csendes újonc
válasz
animatrix11 #1674 üzenetére
Hali!
12-es verzió.
-
illjo
senior tag
válasz
rolando17 #1673 üzenetére
Ha a legfrissebb Otp app van fent, akkor szerintem ez már ilyen. Én személy szerint nem javasolnám a Gspace és társai dolgokat bankoláshoz biztonsági okok miatt.
Néha elcsodálkozom, hogy még mindig él ez a topik, amit anno létrehoztam a gms hiány miatt. Én azóta már áttértem Honorra. -
rolando17
csendes újonc
Sziasztok, már 3,5 éve kb. mókolt huawei p40 lite teloval nyomom eddig bejött illetve elindult az otp bank alkalmazás de pár napja már play áruházat próbálja megnyitni persze ott meg nem jön be semmi mert fagyasztásos módszer van... Valakinek valami ötlet? Marad a Gspace buhera?
-
xkoti
senior tag
válasz
animatrix11 #1671 üzenetére
Próbálkoztunk de nem jött össze sajnos redditen se nagyon találtam választ mindenesetre köszönöm
-
xkoti
senior tag
Sziasztok feleségemnek p50 pro telefonja van és szeretnénk ha tudná ő is a Pokémon go-val játszani
tudom lehet gyerekes de ez volt a gyerek korunk kedvence és kell egy kis nosztalgia.
Szóval hogyan tudnánk működésre bírni ? Apkpure oldalon letöltve se működik mert nem tud semmivel belépni azt írja ki, hogy nem támogatott OS. Illetve a microG segítségével se. Valakinek valami tanács esetleg ? -
Pikkolo^^
addikt
válasz
animatrix11 #1656 üzenetére
P50Proval lehet így futtatni az Android auto-t?
-
animatrix11
őstag
válasz
Dodobandi #1666 üzenetére
Nálam nagyjából minden megy, egy valami volt ami kiírt, hogy neki kell a gsf, de mást használok helyette
korábban leírtam már:
értesítésekhez:
com.huawei.android.hwaps letiltani adb appcontrolt használom, de szerintem jó az icebox is
alkalmazások/indításkezelő kézi kezelésre rakni az adott appot és minden bekapcsolnihozzá lehet adni accot a videó alapján, pár perces videók szoktak lenni, nem bonyolult
mondjuk a telekomot, krétát pont nem használom
-
Dodobandi
csendes tag
Sziasztok!
Leírom az eddigi tapasztalataim.
Mate P40 pro. A fentebbi linken FB. “Gms install” laptopot adatkábelt használva felkerült a GMS.
Eddigi hibák :
Telekom, kréta nem lép be nem lehet használni .
Whatsapp , Viber , nem jelez és Messenger is talán de azt nem használom .
gmail playstore csak azzal az Account-al működik amivel belépett. Nem lehet hozzáadni másikat .
kilépni belépni lehet , csak új hozzáadása nem lehetséges .
Kaptam egy videót egy alkalmazást amivel hozzá lehet adni de nekem ez bonyolult..
Szóval így marad.
Sokkal jobb lett mint volt, pl Waze , Google maps YouTube stb megy rendesen.
Ennyi az eddigi tapasztalat.
sziasztok! -
dualcore
őstag
válasz
animatrix11 #1662 üzenetére
Akkor elviekben a Mate 40 pro is megoldható?
-
Dodobandi
csendes tag
válasz
animatrix11 #1662 üzenetére
Igen, megnéztem Kirin 9000
-
Dodobandi
csendes tag
válasz
animatrix11 #1613 üzenetére
Köszönöm a tippet! Megcsinálták 30 $ Ért.
Huawei Mate 40 Pro harmony os.
Egyenlőre minden működik tökéletesen. -
törölt tag
Sziasztok!
Vásároltam itt HA-n egy P40 Pro készüléket és szeretném ha menne rajta a GSM: Valaki leírná pontokba szedve hogy miket kell csináljak és letöltsek?
EMUI 12 (12.0.0.218 C432E3R6P5)
Modell: ELS-NX9Nagyon köszönöm előre is!
-
dualcore
őstag
válasz
animatrix11 #1658 üzenetére
Értem, köszönöm.
-
dualcore
őstag
Üdv szakértők.
A Mate 40 Pro-ra még nincs semmi lehetőség?
-
animatrix11
őstag
válasz
Vig Attila #1655 üzenetére
P50 pro telepítése:
Először át kell konvertálni a romot kínaira én itt csináltattam: [link]a google telepítés kb, mint a p40 prora, de szerintem ki lehet hagyni lépesesek nem kell háromszor újraindítani stb, vannak videók a neten
itt van egy lírás: [link] ez alapján telepítettem a mircog-t így fagyasztott gsf mellett megy a play áruház meg nagyjából minden
értesítésekhez:
com.huawei.android.hwaps letiltani adb appcontrolt használom, de szerintem jó az icebox is
alkalmazások/indításkezelő kézi kezelésre rakni az adott appot és minden bekapcsolniitt egy videó, hogy menjen a legfrissebb google play services: [link]
-
Vig Attila
csendes tag
válasz
animatrix11 #1654 üzenetére
Tudnál benne segíteni, hogyan lehet megcsinálni? A p40 pro-t sikerült, közben lett egy p50 pro. Biztos lesznek jópáran akiknek ez szintén hasznos lenne. Köszi szépen!
-
rolika52
csendes tag
válasz
thebiker #1650 üzenetére
Szabad bizony. Középkategóriában a p40 pro szétveri a mezőnyt felsőkategóriás kamerás képességekkel. A mók tökéletesen kivitelezhető és működik. Így használtam majdnem 3 évig, most a hetekbe csináltam haveromnak és köszöni szépen jól szuperál neki. Én időközben lecseréltem a p40 promat egy oneplus open-re, és hát ehh.... jó teló de szoftveresen vannak hülyeségei amik Huawei-en nem voltak, kamerában meg néha olyan mintha a Hua algoritmusa jobb lenne, vannak körülmények mikor a p40 pro-val készült képeket szebbnek, jobbnak érzékelem mint az opennel készült fotókat, szóval igen, ennyire magasra tette a színvonalat a Huawei amit nehéz überelni
P30 pro is egy nagyon jó készülék, de inkább p40 prot vennék és gms mókkal használnám ha nem baj hogy a google pay, a coinbase, meg a mekis app nem megy. -
stefi68
addikt
válasz
Wolfskin #1649 üzenetére
Szia!
Az összefoglaló elég kaotikus volt nekem, de van saját leírásom is, ha kell előkerítem.
Hogy szabad-e ilyet venni? Hát hogy a viharba ne. Mai napig többet ér mint egy bármilyen középkategóriás mobil, főleg a kamerák terén, de üzemidőben is!
Kb. másfél éve használom a mókkal, 'ezernyi' appot telepítettem, kipróbáltam már rajta.
Mobilfizetésen és McDonalds appon kívül nekem minden működik.
P30 Pro egy legendás típus volt. A mai napig használják még pl. kollégám is, de azért az elég koros már. Nem bitos, hogy vennék.Amúgy mellesleg az enyém eladó lesz hamarosan..., ha érdekel a többit priviben.
-
Wolfskin
őstag
válasz
thebiker #1650 üzenetére
Köszi, értem. Mondjuk a frissítéseket (appok, oprendszer bármi) alapból letiltom minden készülékemen. De értem, szóval azért odafigyelős a dolog.
A Honorok egyáltalán nem érintettek? (Az pedig a Huawei almárkája ugye?). Mondjuk nekem alapból a P30 Pro kamerája tetszik leginkább, szerintem magamnak olyat vennék, csak fotózni is.
-
thebiker
tag
válasz
Wolfskin #1649 üzenetére
2. Szabad ma még P40 Pro telefont venni? Megoldható stabilan, biztonságosan a google-t használó appok futtatása? Úgy is, hogy barátnőnek? (Aki nem ért a mókoláshoz?)
Szerintem ha napi kontroll alatt tartod akkor igenMax elmodod Neki, hogy mit ne csináljon
3. Mi a helyzet a P30 Proval? Az nem értintett, ugye? Szabad azt még venni ma fő telefonnak? (Főleg a kamera miatt)
Lehet inkább Honor készüléket választanék.
-
Wolfskin
őstag
Sziasztok, olvasva az utolsó pár oldal kommentjeit, felmerült bennem pár kérdés:
1. Van valahol egy komplett leírás A-Z, hogyan kell csinálni? Vagy mindenki úgy mazsolázza össze az infókat? Az összefoglaló alapján meg lehet csinálni? (Még nem olvastam végig, nincs is meg a telefon, csak tervezem)
2. Szabad ma még P40 Pro telefont venni? Megoldható stabilan, biztonságosan a google-t használó appok futtatása? Úgy is, hogy barátnőnek? (Aki nem ért a mókoláshoz?)
3. Mi a helyzet a P30 Proval? Az nem értintett, ugye? Szabad azt még venni ma fő telefonnak? (Főleg a kamera miatt)
-
rolika52
csendes tag
válasz
Luzsi04 #1636 üzenetére
Hali. Én vagyok a tag Roli aki csinálta annak idején youtubera a p40 pros mókolós vidit, napokba csináltam megint egy p40prot gms-el és ugyanebbe a hibába futottam bele mint Te, de van rá megoldás.
https://professorjtj.github.io/BaseArchive/ innen kell letölteni a ELS-LGRP4-OVS 10.1.0.131 fájlt, a többit pedig a https://professorjtj.github.io/ oldalról...
Vagy egyszerűbb ha megnyitod a https://professorjtj.github.io/ oldalt, és jobb felső sarokba "database", "base firms" és onnan töltöd le az ovs fájlt.
Utána működni fog, nem kell a dátumokkal szórakozni ha a "HISuite.Proxy -- HiSuite_10.1.0.550_OVE" kombót használod.
Ellenben ha Emui 12-ről akarunk visszaváltani és a "HiSuite.Proxy.V3.3.0 -- HiSuite_11.0.0.650_OVE" kombót használjuk, akkor (eddig nem kellett) csak akkor fog 99%-on hibaüzenet nélkül túljutni a Hisuite, ha a laptopon/pc-n a dátumot 2023.08.30-ra állítjuk. Remélem tudtam neked/nektek segíteniPacsi, jó mókolgatást nektek.
-
deadofgamers
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég találtam egy Dload os Firmware-t aki tervezi felmókolni a gms-t az ki próbálná hogy feltelepűl e ?
(hamarosan tervezem újra telepíteni a telefont de ahogy olvasgatok a dolgoknak már nem olyan egyszerű vissza állni szóval keresgéltem egy picit és ezt az 1 legrégebbi pendriveos firmware-t találtamVerzió:
els-nx9-10.1.0.121(C432E8R5P2)Firmware:
https://drive.usercontent.google.com/download?id=1rvJw-VayslLxRT8IKtId8kixfnjbIOj8&export=download -
Hoes
aktív tag
válasz
animatrix11 #1645 üzenetére
Köszönöm!
-
Hoes
aktív tag
válasz
animatrix11 #1643 üzenetére
A folyamat nem úgy néz ki, hogy laptopra le kell tölteni az Anydesk programot, a laptophoz kábellel csatlakoztatni a telefont és laptopon keresztül telepíti a telóra a Harmonyt?
-
Hoes
aktív tag
válasz
animatrix11 #1641 üzenetére
Őt ismerem, fel van véve ismerősnek de nem tudom mennyire rizikós! Mi van ha elmegy az áram vagy az internet? Akkor lesz egy papírnehezékem!
Idehaza ha gond van még mindig el tudnám vinni személyesen.Igazából elvagyok GMS nélkül de érdekelne milyen a HarmonyOS.
Köszi!
-
Hoes
aktív tag
Sziasztok!
Ismertek idehaza olyan embert aki Mate 50 Próra tudna akár Anydesken keresztül Harmonyt és GMS-t telepíteni? Nyílván nem ingyen!Köszönöm!
-
stefi68
addikt
válasz
Luzsi04 #1636 üzenetére
Leellenőrizted a telefonod a telfonod Típus/Régió/Preload adatait?
Ezek nálam ELS-N29/C432/R4 (A preload egyesek szerint lehet más is)
Neked is belinkelem a Bank Roland féle videó saját gyártmányú írásos kivonatát: [visszaminősítés]
Ezzel egyszerűbb lesz mint a videót megállítani, tekergetni. -
Luzsi04
csendes tag
válasz
stefi68 #1635 üzenetére
Mikor a Hisuite letolti a SWt a gépre, feldobo a proxy egy üzenetet hogy ez a SW nem lesz jó, akár le is állíthatom a telepítést.
A telepítés végén valóban probléma lesz, telefon írja hogy upgrade failed.
Akár 11.202rol vagy 10.176rol próbáltam lemenni.Tervezek telot váltani, még a work profile akartam megnézni előtte emui10en, de így mindegy.
-
stefi68
addikt
válasz
Vig Attila #1628 üzenetére
1. Nekem csak az automatikus frissítés van kikapcsolva a Play-ben. A szolgáltatások 2023. augusztus óta nem frissült.
2. EMUI automatikusan frissült nálam mindig, ezzel nem volt problémám. Másnál volt ahogy itt írták.
3. Nem használok Google jelszó tárolót. Bitwarden megy nálam telefonon, PC-n évek óta...
Most, hogy még friss az élményed és a tapasztalatod GMS mókban, próbálkozz frissíteni Play Szolgáltatásokat a leírt módon. Majd kiderül hogy viseli a rendszer....Én az elején jó párszor kísérleteztem, főleg addig míg a telefont nem fő készülékként használtam. Már nincs kedvem kísérletezni, főleg amíg minden általam használt dolog működik vele.
-
Luzsi04
csendes tag
-
Luzsi04
csendes tag
válasz
Vig Attila #1631 üzenetére
Köszi!
Úgy csináltam én is, óra visszaáállít, 131 a fő oldalról, a másik 2 a downgradesből, de nem megy valamiért.
Megpróbálom megint 11.202ről. -
Luzsi04
csendes tag
válasz
Melyik EMUI verzióra mentél?
Nekem 10.176ig engedte (ELS-n29-c432-R5), de se onnan (se 11.202-ről) nem sikerült 10.131-re menni, már a proxy írta hogy ez nem támogatott.
Korábban is belefutottam hasonlóban, de végül sikerült, de most csak nem akarja. -
animatrix11
őstag
válasz
play szolgáltatás frissítése a legújabbra
emui frissítés simán rendszer frissítések
P50 pron így raktam fel a 3. pontban leírtak alapján a microg-t nálam fagyasztott gsf mellett is megy a play áruház: [link] kb 100%-ra meg lehet csinálni, a google pay nem fog menni soha, ha nagyon kell arra ott az emulátor -
Vig Attila
csendes tag
válasz
stefi68 #1616 üzenetére
A GSM móknál, ott van, hogy 2015 - re vissza, ez alap.
Nekem a downgrade nem akart menni, sehogy sem, hiába csináltam mindent úgy ahogy a leírásban volt, 99%-nál meg állt, és el sem kezdett telepíteni, ki írta, hogy "nem sikerült" Kínomban állítottam vissza már a sokadik próbára a LAPTOP ÓRÁJÁT 2023.08.30 ra, és úgy tudtam Emui 11-re, majd onnan 10-re lemenni. Az ötlet pedig tőled jött Stefi68, te akkor tájt írtál ide, hogy épp csinálod. Nem láttam ötletet rá, illetve Badmania írta talán egyik oldalon, ha nem megy csináljuk így, hát az esélytelenek szerencséjével gondoltam, hátha, és úgy rendben volt. Legvégén még a Gmail nem szinkronizált, arra Stefi68 ajánlására le szedtem a 10 verzió számú Google címtár szinkronizálása nevű appot, és lecseréltem az 5.1.1-re. Azóta is működik szépen, bár még mindig maradtam Emui10 - en. Kérdés, mert nem világos teljesen, hogy:1, play szolgáltatás ne frissüljön, ehhez mit kell beállítani? (nálam a rendszer írása van nem - re állítva a beállítások - - > alkalmazások - - > alkalmazások alatt.
A play áruházban a beállítások - - > hálózati beállítások - - > automatikus frissítésnél "ne frissítse automatikusan az alkalmazásokat"? Ha így hagyom, nem frissülnek a play áruházból letöltött appok, de ennek van hatása a play szolgáltatások frissülésére is? Szóval maradjon így, majd menjek be, ha az appoknak van új frissítése, majd manuálisan frissítsem őket?2, ha szeretném magát az Emui - t 10-ről 11 re, majd 12-re frissíteni, úgy simán a beállítások, rendszer és frissítések, szoftver frissítés alatt fel kínálja a 10.1.0.154 et, majd utána hozza a többit, és előbb utóbb lesz ismét Emui 12 belőle?
3, Google jelszó tárolóban sok mindenem van7, ez most így mobilról nem elérhető, ha bele szeretnék menni, írja, hogy ehhez frissíteni kell a play szolgáltatásokat. Ez ugye az alapja, hogy maradjon a 21.24.57, vagy láttam egyik videót, hogy ennél eggyel frissebbre cserélték, azon menne, vagy ahogy Stefi68 írta, utána gond lehet, nem ér annyit?
Köszi szépen, ha valami eszembe jut még írok 🙂
Egyébként hálás köszönet Stefi68, a leírással tényleg jóval egyszerűbb volt. -
mcs10
tag
Sziasztok, gms mokot ki vállal? P40 liter az alany
-
Medvus
csendes tag
válasz
animatrix11 #1624 üzenetére
Könnyen elérted őket? Éjszaka közepén válaszoltak 3 órakor, előtt utána nem érem el őket..
-
Medvus
csendes tag
válasz
animatrix11 #1622 üzenetére
Köszi az eddigi infókat is.
El tudod mesélni ez a konvertálás hogy történik? Távoli asztal, vagy hogy? Köszi. -
-
Medvus
csendes tag
válasz
Most nézem hogy az emuis változat csak a 13.1es hez jó, viszont lett most egy mate 50 prom, de ez csak 13.0 ig frissül. Úgy néz ki kelleni fog a harmony OS-re való átállás.
Miután felraktad Harmony Os alatt a Gms-t, tudod frissíteni a telefont? Érkeznek rá a security, és nem security updatek is? -
Luzsi04
csendes tag
Pár hónapja csináltam előről és most sikerült a legjobban. 😊
Az itt leírt mód megy nálam, minden működik, nincs semmi mellékhatás, probléma,.minden frissül store-bol.(kivéve a szokásos nfc, work profil dolgokat).
https://xdaforums.com/t/guide-how-to-update-google-play-services-fixing-play-certification-with-push-notifications-working-on-the-p40-pro.4588455/Volt hogy elcsesztem (work profile-al szorakoztam) és nem indult a store, jöttek a cert hibák.
Ideiglenesen engedélyezte a gfs-et aztán megint a link lépései és megjavult. (bamania szerint ha lehet emui12 érdemes megoldani a hibákat és nem újra kezdeni a rollback-el) -
stefi68
addikt
válasz
animatrix11 #1618 üzenetére
Ezt Te megcsináltad?
Csak mert a videó alatti hozzászólásokból nekem nem egyértelmű, hogy hosszú távon jó megoldás volt...100% Working For Now On My Huawei P40 Pro Lets See In a day or two & Also All Yours Videos Are Very Helpful mate...Thanks
3 válasz
@dfdfwffwu45551 évvel ezelőttDoes it work now? Why my P40 show"the device is uncertificated" after a day
@Sergio_ssierra1 évvel ezelőtt dfdfwff wu Me too
@user-wh6iv8nq9z7 hónappal ezelőttIs the update still working? Cannot get mine to stay for a few hours. Reverted back to 21.
Szóval amíg valamelyik alkalmazás nem rinyál, addig maradok 21.24.57-en... -
-
stefi68
addikt
válasz
Vig Attila #1615 üzenetére
Akkor csak sikerült, gratula hozzá.
Ez a dátum dolog a visszaminősítésnél kellett? Mert amikor nekem írtál, én úgy értelmeztem a GMS felrakásnál. Ott ugye van dátum visszaállítás, majd újra beállítás...
A pushra legegyszerűbb a fagyasztás.
Ennek korábban az lett a következménye, hogy a Play Áruház nem működött többé.
Nos nálam valami rejtélyes okból fagyasztás mellet is van működő Play, ami fissül is folyamatosan.
Nem tudom az okát, lehet az újabb Play verziók már mennek fagyasztás mellett is...
MVM-mel én is szenvedtem korábban. Úgy emlékszem, annak kaotikus működését is mintha a fagyasztás oldotta volna meg. -
Vig Attila
csendes tag
Sziasztok, a napokban csináltam frissen P40 Pro mókot. Gondoltam 2-3 óra alatt mindennel meg leszek.
Szóval azoknak, akik most frissen kezdenek bele. Egyből az elején mikor EMUI 11-re downgradeltem volna, azonnal hiba üzenetet kaptam a HISUITE-től: NEM SIKERÜLT. Ez 99%-nál történt. Mindig ugyanaz. Végül az egyik angol oldalon írták, hogy előtte a dátumot vegyük vissza, én 2023.08.30-ra tettem, innentől már rendben volt.
Illetve először egy lépést kihagytam a MÓK lépései közül, sztem a vége felé csak 1x volt adat törlés, és lényeg, hogy dobált hiba üzeneteket, harmadszorra már mindenre figyeltem, amint be tudtam lépni a PLAY Áruházba, azonnal letiltottam a frissítéseket, így a Play szolgáltatás nem frissül, nincs Play protect hibaüzenet.Egyenlőre még EMUI 10 en maradtam. Illetve nem minden push működik, de az még folyamatban, melyik megoldást válasszam. Ahogy néztem, az MVM Next app nem működik egyedül, miután az email címet és jelszót beírom, kilép. Erre valami ötlet? köszi.
-
Medvus
csendes tag
válasz
Köszi
-
Medvus
csendes tag
válasz
animatrix11 #1611 üzenetére
Erről a konvertálásról már hallottam, de csak fél füllel. Ez pontosan hogy megy? Mindenképp kell fizetni valakinek aki táv segítséggel csinálja meg a gépeden? Vagy hogy is megy ez? Magadnak sehogy nem tudod megoldani?
Mik a konkrét lehetőségek erre? -
Medvus
csendes tag
Sziasztok,
Jelenleg p40 prót használok amire natívan sikerült playt raknom, p50 pro-ra is megoldható már a nemzetközi verzióra? (Mert szeretnék erre a készülékre váltani.)
Ez alapján a videó alapján mennie kéne: [link]
Sikerült már valakinek? Ha igen pontosan melyik leírás alapján?
Köszi előre is! -
bagyulus
tag
válasz
animatrix11 #1608 üzenetére
-
animatrix11
őstag
válasz
bagyulus #1607 üzenetére
e szerint lehet ha van hozzá downgrade akkor lzplay, ha nem akkor emulátorral
-
bagyulus
tag
Szép napot! Szeretném megkérdezni hogy Huawei metepad T10s-re tudnátok-e valami google play-os megoldást előre is köszönöm.
-
robinhugy
csendes tag
Most a telefon felkínálja a .154-es verziót.
Lehet belőle gond ha rányomok a frissítésre? -
Luzsi04
csendes tag
válasz
robinhugy #1602 üzenetére
Nekem minden a legfrissebb verzión, play store is megy (gsf deaktivalassal), drukkolok hogy jöjjön jövőre Emui13, de nem sok esély van rá állítólag.
.131rol én usb-c / usb-c kapcsolattal tudtam hisute -al felmenni 10.176ra, onnan ment a EMUI12re a telefon SW update menüből.
-
robinhugy
csendes tag
Többször kellett megcsinálni bizonyos lépéseket, de most épp működik.
Ezt használtam, mikor hibát dobott: https://xdaforums.com/t/fix-this-device-isnt-play-protect-certified-chome-not-sync-w-google-account-tested-feb-2023.4558811/
Olyan kérdésem van még, hogy tudom frissíteni, hogy minden megmaradjon?
Melyik verzióig szabad frissíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi note 13 128gb
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ független Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB TiTanium Black ! 1 ÉV Samsung GaranciA
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 13 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest