- Piacon a Galaxy S25 család
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Instagram közösségi fényképezés
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
Nekem az I11 üvege az parádésra vizsgázott. Pedig esett kelt szegény és mivel a szerviz összebarmolta kijelzőt fóliát se kapott utána már. Remélem a Poco is így fogja bírni.
Sok jót én se hallottam az ismerősöktől a Samsung üvegekre. Közeli rokon S21+-a is fél méteres eséstől szenvedett kárt és gazdasági totálkár a telo. Nem ér annyit a telo, mint amennyiért javítanák szervizben.[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Garada
őstag
Ezen a teszten felbuzdulva legalább most több más telefonnál is elkezdték agyba főbe letépegetni a kameragyűrűt.
-
HThomas
őstag
olyan gyűrűk felbukkanása a hátlapi lencsék körül, melyek pereme egy kicsit az optikák felett kiszélesedett
Gondolom a perem alá majd jól beül a por meg a kosz, hacsak nem olyan egybe tok megy fel, amin egyáltalán nincs kivágás a kamerának -
Skynet258
veterán
Hát nem tudom én a kijelzőt nézem inkább, a kibontáskor láttam a kamerákat azóta meg lesz@rom. 😂
-
dave987
aktív tag
Ezek a gyűrűk arra jók hogy még drágább legyen egy hátlapcsere.
-
tothmaxy182
őstag
Nekem inkább az a bajom ezzel a kamera gyűrűvel, hogy rálóg a hátlapra.
Tehát ha törött hátlapi üveget szeretnék cserélni, akkor előtte le kell feszegetni ezeket a kamera gyűrűket, és feszegetés hatására tuti sérülnek, karcolódnak. És az sem biztos, hogy vissza lehet rakni őket...Minden szavam magánvélemény!
-
qltsar
veterán
Mondanám, hogy olyan érzésem van, mintha egy Temus S27UltraMax+-t rendelnél és azon ilyenek a fake kamera fake framjei, de már azokon is jobbak, nem értem ezt az irányt...
Ahogy írja az előttem szóló, már Fold 6-nál is ilyen volt, reménykedtem, hogy ez a fajta design megmarad a hajtogathatóknak, hát nem.
Bár már kijelző lekerekítés miatt abszolút elvétettem a váltás lehetőségét, ez csak hab a tortán.
Nagyon kíváncsian várom a negyedéves eladási adatokat az S25 szériánál.
[ Szerkesztve ]
-
Predatorr
őstag
S8-am tokban, 1m-ről oldalára esett, szanaszét repedt a (nem)védőüveg. Barátnőm S22-je fél m-ről pottyant a kőre, szintén tokban, pókhálósra repedezett az üveg a kijelző sarkán. Gorilla Glass!
Persze jó pénzért mi is tudnánk NCAP-szerű kamu biztonsági teszteket csinálni.
A kameragyűrű mereven tartja a kamerát, vagy mi?"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
tDr1v3r
veterán
Barátnőm rakatott ilyen kameragyűrűt az iPhone-jára - ott is bazárian néz ki szerintem, de ezen, hát... még rosszabb. Egyre igénytelenebb a Samsung, van egy olyan érzésem.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Lajmund
őstag
Így hogy egy kis védelmet biztosít a kamera gyűrű elfogadhatóbb mivel egy rugalmas anyagon fekszik. De akkor is bazári mint egy filléres kínai valami. Nekem jobban bejönnek a letisztult formák. Reméljük a fold7 nem fogja megorokolni. De attól tartok ez hiú ábránd.
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
dnelb
veterán
"kitűnő az összeszerelés" vs az hogy kb 0 erőfeszítéssel elengedte a keret ragasztója a hátlapot nekem valahogy nem jön össze
-
scdlsc
senior tag
"and in less time than it took Samsung to design this year's S25 Ultra, I have a perfectly aligned screen protector"
Új hozzászólás Aktív témák
ma Meggyötörték a csúcsmobilt, de valamiért mindenki a kameragyűrűkön rugózik.
- iPhone 13 128Gb
- iPhone SE 2020 Product Red, Független, 64 GB, 100%-os Akku!
- Samsung Galaxy A41 4G 4GB RAM kártyafüggetlen + dual sim okos készülék, AKCIÓS ÁRON!
- Motorola Moto G14 VADIÚJ 128GB 4GB RAM kártyafüggetlen + dual, 2-év gyári garanciával-
- Samsung Galaxy A12 4GB RAM kártyafüggetlen + dual sim okos készülék, újszerű állapotban, AKCIÓS ÁRON
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest