Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    Hello hello, remélem mindenki jól van és tolja ezerrel a szamarát :K Mert itt nagy mocsár van mindenfelé.

    Kellene egy kis segítség a nagy szakiktól akik értik a geot. Tavaly fejre estek a bringámmal, amitől megnyekkent a teló, és recsegni kezdett ha sok port kapott, olyan sok időm nem volt tekerni azóta szóval most jutottam el odáig hogy igazán zavarjon, és kezdjek vele valamit, pontosabban rá akarnak beszélni egy ROCKSHOX LYRIK ULTIMATE, CHARGER 3 , w BUTTERCUPS telóra. Na most nekem az egyetelen dolog ami tetszik benne az a színe :U pont nem izgat milyen technológia van benne, mert hogy elbuknám a kormányról való állítást, sőt mivel H/L speed compression van, még igazán lezárni sem lehet csak felkeményíteni ami nem ugyan az.

    Nekem egy ilyen telóm van:
    RockShox Revelation RL3, Charger damper, 3-mode adjust via Scott TwinLoc TSP, rebound adjust, Ennek 42mm offset viszont a Lyriknek 44mm.
    Mondanám hogy értem hogy ez mi, de nem teljesen tiszta, hogy hat ez a bringa viselkedésére. Ez a vas, amivel gurulgatok és amivel annyira nem vagyok megelégedve(de jobbat nem találok egyelőre) meredek részeken emeli az orrát, és az érdekelne hogy ez a 2mm villa offset növekedés, rontana vagy éppen javítana a helyzeten?

    Bónusz kérdés aki nagyon benne van: tényleg megoldható hogy az én Revelation chargerem bepászoljon a Lyrikbe, és akkor megmarad a kormányról állíthatóság, nem fog jobban mozogni, de szebb lesz a színe és nem nyekereg a nyaka :C
    Nem találok súly adatot az enyémről, létezik hogy a lyrik könnyebb?

    Remélem valaki ki tud segíteni,
    köszi előre is.

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák