Hirdetés
- Bluetooth-headsetekről általában
- Yettel topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZolkoW
őstag
válasz
jjeahh
üzenetére
Jó, akkor jöjjön most a kifejtés: szóval ezek nem drága kerékszettek, de rajtam maradt egy kónuszos-centerlockos pár, amit befogtam görgősnek. Ezen van egy Sunrace sor. De amiről szó van, az a Fulcrum, amit csak kompromisszumosan tudnék átalakítani, valszeg mindig baj lenne vele, nincs rendes vájat ("polc") a gumiperemnek, tehát ha nem tartja a nyomás, egyből beesik középre. Van a Bontragernek egy gumicsíkja, ami adott felnikhez készül (nyilván sajátjaikhoz), és ezt küszöböli ki, azzal lehetne kísérletezni, vagy akár valamit házilag is... még nemtom. De tök egyben van a kerékszett, nem is nehéz, akár gravelbe, akár montiba jó lehetne. Ja, Hasaggymeg, a tubeless cuccot szerencsére tudom használni belsővel, ha olyan perverzióm lenne
. Illetve ez az egész kerékcsere dolog akkor működne szépen, ha egyforma agyak lennének...persze hogy nem azok, ezért állítanom kell az első féken, a hátsón talán nem. Ezt ki lehetne talán küszöbölni hézagolással, láttam már féktárcsa alá való tizedmm-es lapkákat, de kevés kedvem van ilyennel pöcsölni. Viszont még a fék állítás is kevesebb meló, mint külsőt cserélni, pláne ezek az Expanse külsők.... mindegy is volna, hogy belsővel, vagy anélkül kell őket felrakni, elég melós volt. Ja, néztem a tárolóban, még fickósak 
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteDesk 800 G4 USDT,i3-8100, 8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ADATA XPG SPECTRIX S40G 4TB M.2 PCIe (AS40G-4TT-C) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Illetve ez az egész kerékcsere dolog akkor működne szépen, ha egyforma agyak lennének...persze hogy nem azok, ezért állítanom kell az első féken, a hátsón talán nem. Ezt ki lehetne talán küszöbölni hézagolással, láttam már féktárcsa alá való tizedmm-es lapkákat, de kevés kedvem van ilyennel pöcsölni. Viszont még a fék állítás is kevesebb meló, mint külsőt cserélni, pláne ezek az Expanse külsők.... mindegy is volna, hogy belsővel, vagy anélkül kell őket felrakni, elég melós volt. Ja, néztem a tárolóban, még fickósak
Hasaggymeg