Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 6030D

    Ármester

    Én azt hallottam, hogy itthon az erdészetek tesznek keresztbe minden ilyen próbálkozásnak, legyen az hobbi pálya, vagy versenyszervezés. Például a Börzsönybe ha engednék, már holnaptól szerveződne verseny, épített nyomvonal, gondolom bikepark is lehetne, mert van felvonó is, de az IpolyErdő nem engedi.
    1-2 éve a verseny előtti utolsó héten kellett pályavonalat módosítani egy maratonon, mert az erdészet szólt, hogy most virágzik az egyik fecskecsalád (pontosan nem tudom már mi volt). Ez biztos nem ugyanakkor történik minden évben. De amikor a méhek megtámadták a fél mezőnyt, akkor kussban voltak, hogy ja, ott lehetnek méhek. :D
    Szerintem egyébként mint minden, ez is a pénzről szól. Ha az erdészet nem kap plusz juttatást, akkor őket nem fogja érdekelni, hogy többen járjanak az erdőbe sportolni (vagy túrázni, mert ugye épített túraútvonalat is lehetne csinálni akár párhuzamosan a bringás traillel). De ha erre is kiosztanának pár milliárdot, hogy akkor gyerünk, csináljatok ilyet, az állam fizeti, akkor biztos más lenne a hozzáállás (miután le lennének cserélve a Hilux-ok ;] ).

    Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

Új hozzászólás Aktív témák