Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- One mobilszolgáltatások
- Nyáron jöhet a második Skyline
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gyufaaa #12861 üzenetére
A trelock lámpák szarok, mármint nem szar, csak a teljesítményéhez képest nagyon drága.
Mondjuk ez elmondható a legtöbb lámpáról. Én azt javaslom, hogy vegyél egy cree ledes lámpát. Nekem cree xml-t6 ledes van. 1db ilyen leddel elég komolyat világít (1200 lumen). Hidd el, 35-40 ezerért veszel egy ilyen trelock lámpát és nagyon megbánod. Egyébként ezekkel az olcsó cree ledes lámpákkal csak az a baj, hogy a rögzítése nem a legjobb. Hát valamit valamiért. Viszont kb 15 ezer újonnan, én használtan 8-ért vettem.
A trelockból az LS750-es van kb egy árban az én cree ledes lámpámmal, na most az enyém szó szerint kb 8-10 szer erősebb, nem vicc. Ha minőségibb gyártótól akarsz lámpát akkor kb 40-50 ezerért vannak bbb lámpák, hasonló tudással mint az olcsóbb cree ledes 15-ért. A csúcs a lupine, de annak olyan ára van, hogy abból egy elég jó bringát is lehetne venni és szerintem nem világít jobban mint a kínai utánzat, elvégre ugyan azt a ledet használják. Az olcsóbb cree ledes lámpáknak csak a rögzítése gagyi, de néhány gyors kötözővel lehet rajta segíteni.Nekem egy ilyen szettem van, csak van hozzá műanyag rögzítő bilincs amivel a kormányra rögzítem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest