Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csubuka

    addikt

    válasz chubby2o6 #120723 üzenetére

    Koppenhágábal élek és itt fizikailag szinttel szeparált bicikliutak vannak mindenhol. Szóval tényleg csak más bringásnak kell jelezni, hogy ott vagyok kb, meg, hogy azért jobban figyeljenek az autósok, hogy mi van, ha leesek eléjük (amúgy tényleg figyelnek a bringásokra nagyjából). Aki felmegy erre a batár sarokkőre, ami elválasztja az autóúttól és ezután elüt, azon az sem segítene, ha a napot szerelném a hátamra :D Annak konkrétan célja, hogy kivégezzen. Persze ha épp lefordulna valaki a házának felhajtójára és elüt, mert az keresztezi a bicikliutat, akkor csucsu. De azt legalább kis sebeséggel történhetne csak.

    *Elég nagymamásan tolom amúgy ilyen tipikus városi bringával :D

    (#120724) Zola007: Köszönöm szépen! Ezt a lehetőséget is mindenképpen megfontolom. Azért vonz ez, mert szabvány 18650-es cella van, meg egy zseblámpa, ami zseblámpaként is használható :D Mondjuk a biciklis fejlámpa is használható sima univerzális lámpának, csak lehet nehezebb oldani a kapcsolatát.

    Melyik tartót ajánlanád amúgy? Volt ilyen sima bepattintósom, na az nem volt jó, valami szorítós kell gondolom, menetes.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák