- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
greeen2000
csendes tag
Hát... Bár fehérvári vagyok, és többször is voltam, bár nem egy hónapja az tény...A felirat amire célzol egyébként az kb egy teljesen elterjedt Iipartelepi kiírás a raktárakban. "Kérjük, az épület sérülését azonnal jelezze!"....mindenesetre akkor sokmindent rendesen átstrukturáltak egy hónap előttihez képest. Ennek töredéke volt maga a cucc ott mindig, de sokkal több eltérést látok (leginkább csak azt). Viszont ha te ennyire megvagy győződve a teljes mértékű megegyezésről, pláne ha egy hónapja jártál ott szinte a megszűnés előtt, akkor biztos így van. A fórum témáját tekintve sajnos irreleváns.
-
-
Mint általában minden, ez sem csak fehér, vagy fekete. Számos ilyen profilú üzlet árul például komplex, kész gépeket, előretelepített op. rendszerrel, stb., mert az érintett delikvens nem akar, vagy épp nem ért ahhoz, hogy gépösszerakással kínlódjon, neki ez így, jobban járható út.
Mondjuk egy ilyen kész gép legyen 700 ezer Ft., ott hogy fogod 200 ezres részletekben kifizetni ? Utánvéttel, meg aligha fog egyetlen cég is kiszállítani, egy ekkora értékű gépet, rizikózva azt, hogy vagy átveszi a delikvens, vagy nem, mert esetleg menetközben meggondolja magát. Érthető, hogy a cégek is szeretnék bebiztosítani magukat.
Szóval, én személy szerint nem törnék pálcát azok felett, akik most bajba kerültek.
Azért a Kazy, nem egy-két éve van a piacon, és több ezer pozitív visszajelzése volt eddig az Árukeresőn. Nyilván más lenne a helyzet, ha egy olyan cégről beszélnénk, akiknek alig 50-60 értékelésük lenne csak, és mondjuk egy éve tűntek fel. -
Ez a teljesen ismeretlen bolt azért közel tíz éve jelen volt a piacon, és egyáltalán nem biztos, hogy mindenki először vásárolt náluk. GLS, meg utánvét, stb., na ezek az okosságok amik így utólag tényleg nem segítenek, és hidd el, ma már mindenki így csinálná. De esetleg ha leírtad volna ezt ide egy héttel ezelőtt...
-
szimacs
újonc
Bocs tényleg, nézd el nekem, én is elég ideges vagyok már, de szerinted mostanra nem jöttünk rá, hogy máshogy kellett volna rendelni?
Lehetne hogy most már többen nem oktattok ki, hogy mit kellett volna másképp csinálni? És csak praktikus infókat írtok, ami segitség lehet, nem legközelebbre, hanem most.
Nagyon köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Automobilista 2
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Építő/felújító topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Léghűtés topik
- Revolut
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest