- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Fotók, videók mobillal
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pho3bus
tag
Sziasztok!
Elég laikus vagyok a témában, ezért szeretnék kikérni pár véleményt mielőtt bármit is vásárolnék. Eddig sajnos csak instant kávén éltem... Régóta álmodoztam már automata gép vásárlásán és most úgy néz ki, hogy most meg is tudom engedni magamnak. Nem csúcsmodern gépről lenne szó, csak egy általános háztartásbeli gépet szeretnék, ami ha azt szeretném megfőzi a kávét 2-3 embernek és pont. Ahogy nézegettem (itt is és máshol is) a Saeco Odea Giro megfelelő lenne erre a célra. Igazából itt néztem ki magamnak, mivel van olyan opció amihez jár cappucino főző fej is, és azt a barátnőm nagyon szereti. A kérdésem pedig a következő, mi a vélemény a gépről/boltról, illetve van-e esetleg más gép (hasonló ~50k áron), ami fel vehetné az említett kávéfőzővel a versenyt?
Előre is köszi minden választ!
Üdv,
Pho3bus
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest