- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicces1
aktív tag
sok sikert az első csepp megérkezéséig ami indítja a mérlegen az idő múlását!
Nem akartam kötözködni, úgyhogy bocs, felejtsd el!
Mindenki azzal szórakozik amivel akar, nekem a 11usd -os mérleg több mint egy év után 0,1gr pontos minden sarkán külön mérve, 1,2gr súllyal mérve, de ha nem lenne az se zavarna.
Az már jobban zavarna, ha pragmatikusan be kellene tartanom, hogy 25mp/36-38gr/18gr.
Ennek úgy van értelme, ha egy kávázóban reggel belövik az adott kávét az őrlőt, ipari gépet ami időre adja az adagot, shotot. Aztán egész nap tolják vele kiló szám.
Otthon szerintem a napi 1-2-3-4 adagra, ráadásul kávét váltva ez nem igazán jó.
Akár 1 nap alatt is változik a kofi, még az adagonként fagyasztott is sokszor, meg a sok környezeti tényező, páratartalom, helyiség hőmérséklet, légnyomás, ózonjuk, mittudomén használt víz, pumpa éppen gyengélkedik, stb.Szóval nem működnek stabilan a sémák, ezt szerintem itt folyamatosan mindenki tapasztalja.
Volt olyan, hogy 40gr fölé nem engedtem egy P&Y Abysin moccat, aztán az vége felé elengedtem és ott jöttek a legfinomabb ízek, bőven 40mp körül.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
- Jura E6 Piano Black automata kávéfőző eladó
- Új multikapszulás, multifunkciós kávéfőzők garanciával. DG, NESP, POD, Őrölt kv. egy gép.
- Varia Aku Mini barista mérleg
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- Samsung Galaxy S25 Ultra - Titanium Gray - 12/512GB - Újszerű állapot! 2028.11-ig Samsung Jótállás
- ÚJ MacBook Pro 16" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- 127db TV/Monitor Bazár (Samsung, LG, Philips, Sony)
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest