- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- LG Wing - szárnyas fejvadász
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
weinmaker
őstag
Simán vissza lehet hűteni, és után tölteni ha muszáj, csak ésszel, és óvatosan. Lekapcsolod, és kinyitod a gőzcsapot, és megvárod amíg lecsökken a nyomás (ezt a kar mozdításával tudod is érzékelni, mert lepuhul. Azután óvatosba le lehet tekerni a kupakot és után tölteni, majd mehet a móka újra. Persze ilyenkor már másogy viselkedik, ki kell tapasztalni, de nem lehetetlen vállalkozás.
Szerintem simán ki lehet eszpresszó mennyiséget nyerni, csak csapolás előtt ki kelll engedni lassan egy csésze vizet (ezzel ráadásul elő is tudod melegíteni a csészét). Ha ezt elhagyod akkor valóban csak risztrettónyi mennyiséget kapsz.
Parcinak a többiben igaza van. Néha én is bánom, hogy eladtam, de annyi gépem van, hogy szegény csak állt a pulton. Azazatinál jobb helye van, igazán jó helyre került.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- EA Sports WRC '23
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nyaralás topik
- Végre tudjuk, hogy mikor jön a Gothic Remake
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone-t használók OFF topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- iking.hu Apple MacBook Pro 14 (2021) 32GB/2TB használt, karcmentes 90% akku (108 ciklus)
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest