Hirdetés
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- Google Pixel topik
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kiszivárgott az Oppo Find X9s Pro adatlapja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Mobil flották
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kávé Kálmán
tag
válasz
weinmaker
üzenetére
Mint már említettem, nem haragszom. Hálás vagyok. Komolyan mondom.
A két ajánlatot egyidejűleg (közvetlenül cégalapítás után) kaptam. Nem mondtam, hogy köze lett volna az ajánlatoknak egymáshoz. Ezt te hoztad most szóba. Igyekeztem pontosan fogalmazni. Visszaolvasva is úgy érzem, hogy sikerült. Azt, hogy nem fogadtam el a banner ajánlatot, ez tény. Ha mást állít valaki, akkor igazolhatóan hazudik, mert hogy nem volt megjelenés soha. Az, hogy a kávém 2012-ben nem került tesztelésre szintén tény. Az hogy egy évvel később hívást kaptam, hogy most szívesen tesztelnénk a kávédat megitcsak tény, mert lett eredménye. Meg lehet kérdőjelezni, hogy kaptam-e egyidejűleg ajánlatot. Egyáltalán bármilyen ajánlatot. Azt is meg lehet kérdőjelezni, hogy én az elutasított bannerajánlat után, mondtam-e azt, hogy szívesen küldök tesztelésre kávét vagy sem. Vagy esetleg azt mondtam volna, több kávés ismerősöm javaslatára, hogy nem küldök. Az viszont, ha ez a párbeszéd lezajlott, mi volt a válasz a felajánló részéről szintén egyértelmű, hiszen 2012-ben nem jelent meg teszt.
A fenti egy sokismeretlenes egyenlet, amibe ki-ki beillesztheti a hiányzó elemeket saját logikája, érzései, tapasztalatai szerint. Mindenkinek meghagyom ezt, és nem kommentálom az esetet a továbbiakban. Azt is lehet állítani (ad absurdum), hogy az egészet kitaláltam.
Nem volt szándékomban ilyen régi dolgokat felhánytorgatni. A dolog Blaze oldaláról került terítékre... Mert úgy érezte, hogy most törleszthet valamit... Részemről ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AliExpress tapasztalatok
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Futás, futópályák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- Elektromos autók - motorok
- Nyaralás topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Dual RTX 3070 Ti 8GB OC videókártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 128GB Új kijelző Új akku! 12hó jótállás
- Apple iPhone SE (2020) / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest