Hirdetés
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Mobil flották
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoundON
tag
válasz
Csápájev
üzenetére
Kedves Csápájev és Peti...(16V)
Először is Parcival ezt a kérdést már lezártam, tehát őt nem kívánom a kérdésbe újból belekeverni, de ha Ti megszólítottatok a témában akkor válaszolok.
Hozzáteszem én sohasem lesek mások kijelentéseire célpontként. De ha valaki engem annak tekintve betalál és mindezt teljesen értelmetlenül, akkor arra válaszolok. Még az is lehet hogy határozottan, de ez nem meglepő ha valaki a semmiből egy "miaf@szról beszélsz te hülye gyerek tockossal" kapcsolódik be egy beszélgetésbe.
Szerintem egy ilyen fórumon nem leszólni, meg egózni, meg okítani kell egymást! Főleg nem házigazdaként flegmán kijelentve kérdezni ha valamilyen okból nem tetszik egy adott ember szubjektív hozzászólása. Ha már minden képen hozzá akar valaki szólni, akkor értelmesen cáfolja meg a másik kijelentését konkrét dolgokkal, jelen esetben más ugyan ilyen tudású és ennél olcsóbb őrlő nevével. Ne pedig azzal kapcsolódjon be egy beszélgetésbe hogy amit mond valaki az hülyeség, vagy túlzó, vagy megalapozatlan.
Rég nem az őrlőről szól ez az egész, hanem a stílusról. És sajnálatos ha ezt a pikírt stílust pont egy házigazda
tolja.Amúgy meg nyelvtanilag teljesen helyesen, vesszőkkel elválasztva és érthetően fogalmaztam meg amit írtam, szóval igen is nagy adag rosszindulat és kötekedésre való hajlam kell ahhoz hogy félreértse valaki. Akinek írtam az nem értette félre. Vagy ha igen, akkor azt kulturáltan magában tartotta.
Ha egymás után olvassátok érezhetitek hogy míg az egyik egy kávézásba teljesen belecsavarodott újonc topiktag lelkes, szubjektív élmény leírása egy kávéról és egy őrlőről, addig a másik egy egyszerű, kijelentő kérdésbe bújtatott szimpla b@szakodás!
Na innen indult ki az egész. Ezt nem én vittem el rossz irányba... a többi meg jött magától.Remélem ezzel már tényleg abbamarad ez a szánalmas lelkizés. Tök unalmas.
AMÚGY MEG BOLDOG ÚJÉVET ÉS MÉG TÖBB JÓ KÁVÉT KÍVÁNOK MINDENKINEK!

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- E-book olvasók
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nyomtató topik
- Apple MacBook
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- 27% - MSI MAG 275QF IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- 27% - GAMER PC! i5-14600KF / RTX 4070 Super / Z790 / DDR5 32GB / 1TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- 0perces DDR5 4800 vadiúj Ramaxel 2x12GB memória 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest