- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nibiru
tag
Srácok, ha hullámzik a pumpa hangja az azt jelenti, hogy game over? (Tudom, hogy egyes nagyobb, drága gépek ezt alapból is csinálják, de ez csak egy kis Delonghi EC156b, szóval úgy kérdezem.)
Eddig ha kávét főztem, mindig ugyanazt hallottam. Először hangos, aztán ahogy telítődik a pogácsa, úgy gyengül, végül azon a szinten zúg tovább. Néhány napja azonban elkezdett hullámzani a hangja csapolás közben és mintha a lefolyások is belassultak volna. Ez persze lehet, hogy azért van, mert elkezdtünk fűteni a házban és a kávé mindenre érzékeny, Egészen biztos, hogy állítanom kéne az őrlőn, csak már mádoszorral felejtem el. A hullámzó hang viszont akkor is gyanús nekem.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Újszerű, hibátlan Fossil ES3433 női fémszíjas quartz óra - Még 1 év magyar bolti garival! -
- DJI Mavic 3 Thermal (M3T) Enterprise + RTK modul + 7 akkumulátor
- DJI RC2 drón távirányító
- DJI AVATA Explorer Combo (Fly More combo) drón szett - 4 akku, koffer, szűrők
- Insta360 X4 360 fokos akciókamera + tartozékok
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller Alza 2027.12.10-ig garancia, számlával!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I W10 I Gari!
- iPhone 13 Pro 256GB Alpine Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4588, 100% AKKSI
- DELL Latitude 5285 (Tablet)FHD, 2 az 1 ben, 12.3",i7-7600U,16GB DDR4, 256GB SSD, WIN11
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest