- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslie76
újonc
válasz
SoundON
üzenetére
Sajnos nem vagyok szakértője a témának, csak érdekelt engem is. Mivel sok idő telt el nálad a mérések között, még csak azt sem lehet rá mondani, hogy a csapolás miatti hővesztés miatt fűt a gép, ezért mérsz magasabbat. Egyébként valószínűleg az eredeti termosztát helyén van a hőelem a gépedben, tehát a PID-en jelzett hőfok a kazán hőmérséklete. És mivel kicsi alu kazán van a gépedben egy vonalban a fejjel, szerintem igazából nem jelentős az eltérés a fejhő és a kazánon mért hő között. A Silvia esetében ez azért más, mert a fej és a kazán el van tolva, viszonylag "messze" van egymástól. Valamint a rézből készült kazán esetében lehetőség van arra, hogy egy kazánba forrasztott rézcső legyen a hőelem "tokja", így a hőelem gyakorlatilag a kazán belsejében lévő vizet méri.
Remélem nem írtam valótlan dolgokat, ha igen, javítsatok ki.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 14" HD+ I W10 I Garancia!
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Natural Titanium használt, karcmentes 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest