Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Microsoft Rewards
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gubabela
senior tag
válasz
Rush77
üzenetére
Nekem a videók alapján lenne pár javaslatom. 5-6 mp már számít lefolyásnál, és nem is túl szerencsés mérőpohárban mérni a mennyiséget, mert becsaphat. Jobb lenne, ha az elkészült ital tömegét mérnéd. (tedd a pohár alá a mérleget csapoláskor, így mindig pontosan tudni fogod, hogy mikor kell megállítani. Ennél a darálónál (meg még jópárnál) ajánlott wdt-zni (tudom, mert nekem is volt ez a típus, ez is sokat javít a kioldódáson) Tömörítésnél felesleges ennyiszer körbe tekergetni véleményem szerint. Egyszerűen szintezd ki először és elég utána egyszer határozottan (azért nem kell agyon gyomni, elég kb 20kiló erővel, ezt szobamérlegen is begyakorolhatod, hogy tudd kb-ra)lenyomni. Nem baszogatásképpen írtam, nehogy annak vedd.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 4/64GB szürke / 12 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest