Új hozzászólás Aktív témák

• vTamas35

csendes tag

válasz adp #63292 üzenetére

Azért ez is teljesen gépfüggő. Az enyém pl. 20 perc alatt kész, 50 perc alatt már el is felejtem, hogy kávéztam... A teljes nyomásprofilozást Simi is csak manuálisan tudta volna megoldani, így maradt az előáztatás, viszont azt kedvemre variálhatom 1,5-9 bar között, tetszőleges időtartamban. A vízterítése, hőstabilitása remek, egyszerű mint a faék, szép, és valószínűleg 30 év múlva is jó kávét fog főzni. A HX valóban nem a legjobb rendszer, valóban melósabb mint a PID, egészen pontosan annyival, hogy így 10 másodperccel tovább öblítem a fejet, mint mondjuk egy PID-es géppel. A hőmérsékletet figyelve, miután csapoltál vele párat és tudod, hogy hogy alakul a görbe a hőnél, fokra pontosan reprodukálhatod a csapolásokat, aminek a hőingadozása csapolás alatt +- 0.4 fok körül mozog. Célközönség meg nyilván az, ahol sok tejes ital is fogy a családban (általában nem mindenki hardcore egy háztartásban). Nem high end űrhajó, nem is annyiba kerül, nem is érzeném ki a különbséget. Nyilván mindenki azt istenít amibe beleszeretett, de érdemes tartós használat után leírni egy kategóriát szvsz. De lassan kész lesz a tuning GC az irodába és mehet az összehasonlítás :DDD

Kávérandira fel tudok ajánlani egy frekiváltós 3 fázisos Majort, ha még az ilyen csepp gépek is játszanak :DD

Új hozzászólás Aktív témák