- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
walter70
tag
Szia!
Nemrég vettem egy GB-t használtan,és egy nap után nekem is előjött a víz csepegés(folyás).Szintén ezt a tanácsot kaptam,hogy szállítás közben kirázódhatott a cső és rakjam vissza.Szétkaptam,találtam egy csövet,amit szerintem visszaraktam a helyére (nem vagyok egy műszaki ember
),akkor a folyás abbamaradt,aztán rá egy napra megint.Ez tegnap volt,ma meg már 3x használtam és semmi.Lehet,hogy hülyeség,de mint laikus azt vettem észre,hogy ha főzés után azonnal kikapcsolom,akkor nem csöpög,ha bekapcsolva hagyom (véletlen úgy maradt kb.2 órát) akkor meg igen.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Macbook Pro M3 Max 14" - 36 GB/1TB/ 27% ÁFÁS! - 0333
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
),akkor a folyás abbamaradt,aztán rá egy napra megint.Ez tegnap volt,ma meg már 3x használtam és semmi.Lehet,hogy hülyeség,de mint laikus azt vettem észre,hogy ha főzés után azonnal kikapcsolom,akkor nem csöpög,ha bekapcsolva hagyom (véletlen úgy maradt kb.2 órát) akkor meg igen.