Hirdetés
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Yettel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinisi
senior tag
Addig addig fogyasztgattam a kv-kat a fagyóból, hogy átestem a ló túloldalára és most nagyon lefogyott a készlet (kb. egy sovány csapolásnyira maradt töltet...) Gyorsegélyként a földrajzi viszonyok miatt az avx-jöhet "csak" szóba ha nem szeretnék boltit inni.
Amit legutóbb tőlük ittam az a Honduras... Maresol volt, amivel eléggé megizzadtam... a legjobb eredmény is savanykásabb (amit csak nagyon jó indulattal mondanék gyümölcsösnek) és kesernyés közép/utó ízzel jelent meg. Egyebekben akárhogy állítgattam vagy a savanyúság vagy a keserűsége dominált, vagy extra gyors lefolyásnál (7-8 mp 17g-ből 29g-nél :-) kiüresedett kesernyés (+cukorral) csokiféleség jelent meg... :/ szóval ennél a malabár is 1000 X jobban csúszott...
Most arra gondoltam, hogy megpróbálom tűlük a silver vagy gold mixet, látom, hogy az előbbi csak francia az utóbbi francia és bécsi pörkölésben leledzik... ízre javaslat? (csokisabb fajtát még mindig jobban szeretem, azonban mostani melegebb időben nem bánom, ha kicsit savanyúbb... de azért a user barátság felülírhatja az igényeket)
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Fűnyíró topik
- Akciókamerák
- Kitolhatja az LGA1700 élettartamát az Intel
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Tesla topik
- Gyúrósok ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- DeLonghi Caffé Venezia I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Új multikapszulás, multifunkciós kávéfőzők garanciával. DG, NESP, POD, Őrölt kv. egy gép.
- Bialetti kézi kávéőrlő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4355
- 27% - Sapphire RX 9070 XT NITRO+ 16GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- 27% - LG UltraGear 27GS93QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync
- AKCIÓ! Asus B250M i3 6100T 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest