- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsee71
őstag
válasz
Wolfy999
üzenetére
Lehet, hogy a többinél jobb, de ettől függetlenül vacak. Én úgy mondanám, hogy ott nem is kávét adnak, hanem kávés italt. A marketing meg a nettó parasztvakítás, elég felcsapni a magazinját. Aki szerkeszti, annak vagy köze nincs a kávéhoz, vagy simán győzött a marketing bulls**t generátor.
Én emiatt nem is tartom hasznosnak a kávékultúra népszerűsítéséért tett fáradozásait, mert véleményem szerint tovább ront a helyzeten, és nem a jó szándék vezérli, hanem a maximális profit.Sok rokonom, ismerősöm jár oda, szeretik. Nem is szoktam őket vegzálni emiatt, nem hiányoznak azok a szúrós tekintetek, ha kell akkor inkább csatlakozom hozzájuk, és iszok valami tejes-fűszeres csodát. Azért szerencsére 3-4 év alatt eljutottunk oda, hogy semmilyen alkalomra nem kapok már szemes kávét.

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 4500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én emiatt nem is tartom hasznosnak a kávékultúra népszerűsítéséért tett fáradozásait, mert véleményem szerint tovább ront a helyzeten, és nem a jó szándék vezérli, hanem a maximális profit.