- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fragola.6035
aktív tag
válasz
Bazsee71
üzenetére
Egy minőségi olasz kávét nem tudhatod, hogy milyen eljárással (pl. nitrogén, stb.) csomagolják, hogy hosszabb ideig friss maradjon. Szerintem inkább ne terjesszétek ezt a "bolti mindig döglött" dolgot, amíg nem próbáltok 20-30 féle jó olasz kávét.
Nemrég kaptam a forgalmazótól pár kg. Hausbrandt Espresso-t, a 7 hónapos jóval jobb volt, mint az 1 hónapos.
Igen, vannak jó magyar frissen pörkölt kávék, pl. a paljocé, bár én azt is inkább pihentetem egy hónapig. Most más magyar középkategóriás kávé nem is jut eszembe, amit tudnék ajánlani. Párszor rápróbáltam pár Pacificra, de én nyugodt szívvel nem ajánlanám, mert eléggé szerencse kell hozzá, hogy jó minőség legyen.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Napelem
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Fotók, videók mobillal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 3: i3-10GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest