- Nintendo DS-sel pózol egy OnePlus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
weinmaker
őstag
Minden jól van beállítva a menüben
2 nap után írtam, én nem két perc próbálgatás után. Ennyi idő alatt azért kialakul egy első benyomás, főleg ha láttál már egyéb gépet is. 
Tanácsot csak azért kértem, hogy hátha (de nem).
Az előbb tudtam az első értékelhető kávét húzni vele, miután egy csomót nyúztam és a kar is végre átforrósodott. Így most teljesen korrekt volt, de ennek nem így kellene lennie. Azóta beszéltem a forgalmazóval is. Továbbra sem azt mondom, hogy szar a gép, mert nagyon sok szuper okos ötlet van benne, minden kézre esik...stb. Viszont a kapott kávé nem volt kielégítő, és egy kávégépnek bármennyire is szép mégis csak az a lényege, hogy jó kávét adjon.
Mellesleg ha valaki a boltból hazaviszi, aki most lát először ilyet annak milyen véleménye lenne?
Le fogom írni a folytatásban ha kiderül a hiba oka, sőt ha én voltam a balfasz, akkor azt is.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Arc Raiders
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo DS-sel pózol egy OnePlus
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Autós topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

2 nap után írtam, én nem két perc próbálgatás után. Ennyi idő alatt azért kialakul egy első benyomás, főleg ha láttál már egyéb gépet is.