- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Corsair90
tag
Sziasztok!
Remélem nem probléma hogy ideírok, kávéfőzőt szeretnék vásárolni.
Egy ideje olvasgatom interneten a különféle írásokat a témával kapcsolatban. Tudom hogy ha jó minőségű kávét szeretnék inni, azzal munka van, időigényes és pepecselős munka. Nem is beszélve arról, hogy nem olcsó mulatság a felszerelés hozzá.
1 héten 7-8 csésze kávét főznék saját részre.
Eszpresszó kávéfőzőre gondoltam 15 bar nyomású, tejhabosítóval. 10000-26000 Ft között szánnék rá, jó minőségű legyen lehetőleg, nem szeretnék jó pár évig hozzányúlni. Nem szeretnék semmi esetre sokat rászánni. Nem is várok csodát ilyen gépektől, felesleges is azzal jönni, hogy jó kávét ennyi pénzből nem fogok főzni stb.... én nagyon hobbi szintű kávéivó vagyok, de ha lehetséges ezért a pénzért szeretném a legtöbbet kihozni.
Darálót is szeretnék vásárolni, hogy időnként saját magam által darált kávét is tudjak főzni vele.
Minden segítséget, tippet szívesen fogadok, köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Újszerű, hibátlan Fossil ES3433 női fémszíjas quartz óra - Még 1 év magyar bolti garival! -
- DJI FPV Combo drón szett
- DJI FPV Fly More Combo drón szett +Motion Controller
- Dji Mini 4 pro Fly More Combo újszerű, C0, 2028.06.13-ig garanciális
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC drón szett - garancia 2027.11. hóig
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest