Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Magisk
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fragola.6035
aktív tag
Nincs senkinek házi esztergályosa, csak itt többen vesszük a fáradságot és keresünk egyet , majd megfizetjük. Nem olyan bonyolult ez. Van jó kávézó, fagyizó, kőműves, ügyvéd és esztergályos, csak keresni kell, azzal meg munka van, könnyebb inkább otthon sírni, hogy másnak milyen könnyű.
Arra nagy összeggel fogadnék, hogy szemrevételezéssel Te megmondod, hogy egy bejáratott kés melyik oldala a kopottabb. Ebben biztos vagyok, hogy nem fog menni. És nem azért, mert nem lehet megmondani, csak nem mindenki tudja ezt látni, ahhoz edződött szem kell, de nem mellesleg némi műszaki érzék sem árt. Én biztos, hogy nem vállalkoznék ilyenre. De szerintem ilyen hülyeséget csak kitalálni lehet, vagy a HB-n olvasni, ott még több okos van. Mint a linkelt oldalon, ahol méret alapján hasonlítanak össze két, még szemre is igen eltérő kúpos kést, szörnyű volt olvasni.
Kimérni lehet a pontatlanságot, kb. 20e. Ft árú eszközzel, de némi szerencsével és persze itt is utánajárással a kecskeméti, vagy bármelyik lomos piacon ki lehet fogni az ötödéért. Már akit érdekel. Mert nem mindenkit érdekel. De ha valaki kíváncsi rá, én szívesen megmérem bárki őrlőjét, bár ennek értelmét már nem látom.
Mértem már sok őrlőt, tudom, hogy mit beszélek, nem a HB fórum idióta kés összehasonlító tesztjeiből művelem magamat, hanem inkább a saját tapasztalatból, vagy saját káromból tanulok.
Kb. 3 gyártó őrlőjét szoktam elvállalni javításra, felújításra, mert tudom, hogy a többi zsákbamacska.
Nem vállalok el a Mazzer, Mahlkönig és San Marco őrlőkön kívül semmi mást, mert nincs értelme foglalkozni vele.Nem állítottam, hogy a Te Compak őrlőd szar, csak azt, hogy elég jó eséllyel az.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- "Aranyos" tápok huppantak le az FSP tervezőasztaláról
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hardcore café
- Horgász topik
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Jackson elektromos gitár
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
- Update 01.09. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest