Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fragola.6035

aktív tag

válasz Parci #43637 üzenetére

Nincs senkinek házi esztergályosa, csak itt többen vesszük a fáradságot és keresünk egyet , majd megfizetjük. Nem olyan bonyolult ez. Van jó kávézó, fagyizó, kőműves, ügyvéd és esztergályos, csak keresni kell, azzal meg munka van, könnyebb inkább otthon sírni, hogy másnak milyen könnyű.

Arra nagy összeggel fogadnék, hogy szemrevételezéssel Te megmondod, hogy egy bejáratott kés melyik oldala a kopottabb. Ebben biztos vagyok, hogy nem fog menni. És nem azért, mert nem lehet megmondani, csak nem mindenki tudja ezt látni, ahhoz edződött szem kell, de nem mellesleg némi műszaki érzék sem árt. Én biztos, hogy nem vállalkoznék ilyenre. De szerintem ilyen hülyeséget csak kitalálni lehet, vagy a HB-n olvasni, ott még több okos van. Mint a linkelt oldalon, ahol méret alapján hasonlítanak össze két, még szemre is igen eltérő kúpos kést, szörnyű volt olvasni.

Kimérni lehet a pontatlanságot, kb. 20e. Ft árú eszközzel, de némi szerencsével és persze itt is utánajárással a kecskeméti, vagy bármelyik lomos piacon ki lehet fogni az ötödéért. Már akit érdekel. Mert nem mindenkit érdekel. De ha valaki kíváncsi rá, én szívesen megmérem bárki őrlőjét, bár ennek értelmét már nem látom.

Mértem már sok őrlőt, tudom, hogy mit beszélek, nem a HB fórum idióta kés összehasonlító tesztjeiből művelem magamat, hanem inkább a saját tapasztalatból, vagy saját káromból tanulok.
    Kb. 3 gyártó őrlőjét szoktam elvállalni javításra, felújításra, mert tudom, hogy a többi zsákbamacska.
    Nem vállalok el a Mazzer, Mahlkönig és San Marco őrlőkön kívül semmi mást, mert nincs értelme foglalkozni vele.

Nem állítottam, hogy a Te Compak őrlőd szar, csak azt, hogy elég jó eséllyel az.

Új hozzászólás Aktív témák