- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Garmin topik
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Különleges élményre invitál az Apple
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rallypix
csendes tag
válasz
Karthmann
üzenetére
Nem a tökéletes gépet keresem, csak egy kicsit jobbat, mint amik most vannak, és gondoltam, talán első körben az E61 egy jó irány lehet. A jelenlegi 3 közül, ha bármelyiket veszem is, az megfelel az igényeimnek, mégha mindegyik kicsit kompromisszumos megoldás valahol. Tisztában vagyok vele, hogy egy nagyobb gépen is lesznek kompromisszumok (hosszabb melegedés, többet fogyaszt, drágább karbantartani, stb.), és nem feltétlenül lesz minden kávé jó, vagy jobb mint a jelenlegi gépparkal, de ha kicsit több szabadságot kapok a kávéválasztás területén, az már elég lehet. A baj az, hogy szeretem váltogatni a kávékat... Kétszer ugyan azt mág soha nem vettem.
Vegyesen van csokis, meg gyümis vonal is, és a saját tapasztalat alapján a próbált világos pöriknek csak kis hányada volt jó a jelenlegi gépparkkal. A 3 közül szvsz amúgy a QM a legalkalmasabb pl. egy CasMo, vagy Beyond Within kávéhoz.Na mindegy... Egyelőre még csak az agyalás része megy. Jó lenne tényleg egy próba valahol, hogy lássam érdemes-e E61-en gondolkodnom.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- OLED TV topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Tőzsde és gazdaság
- Energiaital topic
- Nintendo Switch 2
- A processzorpiac legzsírosabb szegmensei húzzák az AMD-t
- További aktív témák...
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo drón szett
- Eladó keveset használt Christopeit AL2 Szobakerékpár
- LEGO Starwars / Minecraft / HarryPotter / Technics - Bontatlan ÚJ
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC drón szett - garancia 2027.11. hóig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest