Hirdetés
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldier2
őstag
A Cremináról nekem is sokáig az volt az érzésem, hogy egy játék. Ahhoz képest elég jól bírja, és eddig minden kávéval barát volt. Ma pedig tett egy döntő lépést a Ruandával való barátság felé. Eszem megáll ettől, de mikor a nagyon lassú lefolyást nem a durvábbra állítással korrigáltam (az nem volt jó, egy alulkivonatolt lőre lett) hanem fél grammal kevesebbet tettem a kosárba, hirtelen jó lett. Mintha annyira megduzzadt volna, hogy az zavart be, vagy nem tudom mi lehetett, de 18g töltet mellett mindig le kellett takaritanom a pultot és néha a falat is úgy spriccelt, 17,5g-al ment szépen. Nem lett tökéletes a lefolyás így sem, de messze a legjobb amit eddig sikerült húzni . Ma mérgemben hármat ittam, próbáltam szitálni, de már többször megállapítottam, hogy az a Hg-1-al nem barát. Úgy átszaladt a szitált őrleményen, mintha filternek daráltam volna - ki kellett dobni, az volt a negyedik kávé ma.
Deadzone: amint kinyitotta a zacskót, már ki is csapódott rá a pára. 1x fagyasztottam, a végeredmény nem győzött meg. Szelepes zacskóban egy classic cucc el kéne álljon egy hónapig.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Gitáros topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest