- Milyen okostelefont vegyek?
- Microsoft Lumia 640 és 640 XL - testvérek egymás között
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mutyi
senior tag
Tegnap este átszereltem az eredeti gőzcsőről egy új Ranchilio Silvia V1/V2 gőzcsőre, ugyebár mindenki ezt szokta ajánlani általában.
A következő a tapasztalatom eddig.
Elöljáróban annyit, hogy az eredeti gőzcső esetében is azt vettem észre, hogy ha a fém véget használom (mindig úgy használtam), akkor lényegesen habosabb terméket kaptam. A végén mindig lekanalaztam a tetejéről a habot és utána ráztam össze.
Ha a fém nélkül csináltam csak a rövid feketével a végén, akkor legtöbb esetben szinte semmi sem történt, a tej felmelegedett valamelyest a kiöntőben,amíg tudtam tartani kézben, addig gőzöltem és kész.
Eredmény: minimális krémesség a tejnek,de inkább meleg tej.Az új Ranchilio gőzcsővel ugyanezt sikerült eddig kétszer produkálnom. Szinte minimális mikrohabosodás, a tej langyos, a kiöntő edény már forró volt.
A fura az,hogy most baromi jól megy körbe-körbe a tej.Én mindig ugyanazt a tejet használom, a Lidl laktózmentes tejét.
Véleményeket, ötleteket várnék hogy hol lehet a hiba?
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- 9. generációs Intel Core i9-9900K processzor - garanciával
- HP ProDesk 600 G5 DM i5-9500T / 16GB DDR4 / 512GB NVME SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4638
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest