Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keresztapper
senior tag
válasz
lumija620
üzenetére
Úgy jártam, hogy egy kedves barátom a múlt héten meglátogatott, és mivel mint írtam kedves, meglepett két negyed kilós Frei kávéval.
Kínos volt a helyzet, mert úgy adta át, hogy ezeket mindjárt jól meg is kóstoljuk, pedig én már tudtam, hogy ezek biztosan nem fognak belekerülni az őrlőmbe, így azt kamuztam, hogy abban most is van kávé, amit nem tudok belőle kivenni.
De ha már annyira rápörgött arra, hogy kávézni fog, kért egyet abból, ami állítólag az őrlőmben volt, így kapott egy El Salvadort. Erről persze rögtön megállapította, hogy rettenetes, mert savanyú.
Most éppen azon töröm a fejem, hogy ha ma este meglátogat, hogyan kerüljem ki a Frei kávék megkóstolásának feladatát.
Időközben ugyanis elolvastam a címkéjüket, és azon túl, hogy állítólag úgynevezett "langyos pörkölési eljárással" készülnek, utólag egy "speciális" oldatban áztatják őket. Ebből ered az a tulajdonságuk hogy "nagynyomású kávéfőzőgépben" NEM SZABAD ŐKET ELKÉSZÍTENI, mert az oldattól átvett aromaanyagok tönkremennek! Itt éreztem, hogy ez a világ megérett a pusztulásra. DSzóval kerüld messziről, mondatja velem a sznob, aki még meg sem kóstolta ezeket a kávékat, és aki a zacskón olvasottak alapján biztos benne, hogy ez így is marad.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ingatlanos topic!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Bomba ár! Dynabook Portege X40-K - i5-1240P I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Időközben ugyanis elolvastam a címkéjüket, és azon túl, hogy állítólag úgynevezett "langyos pörkölési eljárással" készülnek, utólag egy "speciális" oldatban áztatják őket. Ebből ered az a tulajdonságuk hogy "nagynyomású kávéfőzőgépben" NEM SZABAD ŐKET ELKÉSZÍTENI, mert az oldattól átvett aromaanyagok tönkremennek! Itt éreztem, hogy ez a világ megérett a pusztulásra. D