- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kis tárcsa kerül a nagy mellé a kameratelefonon
- Android szakmai topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
Sziasztok!
Van egy Gaggia Baby-m (már a New, de még a nem programozható változat), még anno a ti ajánlásotokra vettem egy faszán kitakarított, felújítottat. Na szóval... nem voltam itthon pár hónapig, így kihasználatlanul hevert kb. december vége óta, nyilván tele csapvízzel. Ma reggel úgy gondoltam hogy givelek egy shotot ennek a kávé történetnek újra, bekapcsoltam és engedtem le vizet a gőzkaron (jó 2-3 pohárnyit, gyk egy fél tartálynyi vizet átfolyattam), az faszán le is ment, de a fejnél nagyon nem akar semmi se jönni.
Valami dugulás lehet, nem tudom, először csak kevesebb víz jött - ugye alapjáraton kb. zuhanyzós szinten kéne jönnie, na most kb. féljáraton jött -, aztán miután megtöröltem már sehogy se akar jönni. A tartályból semmit se szív le szemmel láthatólag... gondolom felesleges nekem ezzel próbálkoznom, csak szervíz tudja javítani, nemde?Tudnátok ajánlani olyan szakit aki korrekten, értelmes árért meg tudná csinálni a szükséges javítást? Vidéki vagyok, szóval lehetőleg olyat aki vállal futáros történetet is.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Crimson Desert
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Autós topik
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Formula-1
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000- HUN / számla-garancia
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2i touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Valami dugulás lehet, nem tudom, először csak kevesebb víz jött - ugye alapjáraton kb. zuhanyzós szinten kéne jönnie, na most kb. féljáraton jött -, aztán miután megtöröltem már sehogy se akar jönni. A tartályból semmit se szív le szemmel láthatólag... gondolom felesleges nekem ezzel próbálkoznom, csak szervíz tudja javítani, nemde?