Hirdetés
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eXtguy
csendes tag
válasz
paljoc
üzenetére
Persze, semmi baj nincs ezzel. Csak éppen konkrétumot nem írtál, hogy miben gyalázza a Stellát, és itt számomra egy mindennél fontosabb dolog lett volna, hogy ez a produktumra is igaz-e. Tehát azt állítod-e, hogy a Catler jobb espressot keszít vagy az állítások főleg a kezelhetőségre vonatkoznak?
Amúgy valóban macerás egy HX otthon, ezt én is elismerem, viszont "tanulható", vannak trükkök is, amivel sokkal kevésbé körülményes a használata.
Ja, és nem mellesleg az elmúlt években dolgoztam(és éppen dolgozom) ipari kávégepeken, köztük dualbojleres La Marzocco GB5-n is, és azt állítom, hogy az otthoni HX-el tudom reprodukálni a nagyvasak minőségét. Nekem ez a fő szempont az otthoni gépemnél. És ezzel természetesen nem állítom azt, hogy a kisebb pid-es gépekkel ezt nem lehet.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Pokémon Trading Card Game csomag BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest