Hirdetés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
én nagyon szerettem, amíg itt volt, visszaadtam SiD-nek és csináltam 4 szar kávét rögtön. hiányzik. az első gondolatom az volt, hogy azonnal szerezni kell, és lehet, hogy fogok is. de most még tesztelem tovább, hátha aztán mégsem kell, jó lesz ez is.
a több őrlemény amúgy jó dolog. viszont én nagyon szeretem az lm szimplát, és azt is meg tudom indokolni, hogy miért:
1) a vízterítési egyenletlenségeket kiküszöböli, mert hogy a 41 mm-es pogi fölött víz van és azt nyomja rá 10 barral. csak a legvégén dagad fel a felsőszűrőig a pogi, ha egyáltalán, ezért nincs csatornásítás!2) a 10 gramm szerintem igenis ideális mennyiség egy szimplához. 15 grammból azért nem akarok, mert akkor inkább 18-20 grammos duplát húznék.
szóval nekem maximálisan működik, szeretem.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Robotporszívók
- TCL LCD és LED TV-k
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral +Care Refresh +táska
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest