- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunspikey
őstag
Könyörgöm segítsetek tejhab ügyben.
Azt hittem rá jöttem, hogy mi a lényeg - azt gondoltam, hogy a fehérjetartalma számít a tejnek - de valahogy még sem tudom azt a teljes volumenben habot elérni amit néhány videón látok a youtube-on. Nekik csillognak a fények a szinte cukormáz szerű habon - nekem meg lesz egy hígas enyhén habos tejem alul, valamint rajta egy réteg keményebb hab. Nagy bugyborékok nem keletkeznek, igyekszem egy centire tartani a gőzkart a felszín alatt. Némán gőzöl, csak a melegedési pont felé kezd el kicsit sikítani. Minden esetben hűtőből kivett tejet és gőzölőedényt használok. Víz nincs benne, a karból is kifújatom gőzölés előtt közvetlen.
Mondjátok meg plíz, hogy mi a trükk, mert agyfaszt kapok
Milyen tejet kell venni és hogy kell pontosan ezt csinálni. Van tejhabosító de presztízsből nem vagyok hajlandó azt használni 
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- iPhone 11 Pro 256Gb
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB LIAN LI LANCOOL 207 Digital 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 8GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest