- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Jiayu G3S
Új hozzászólás Aktív témák
-
matthewKER
tag
Egy lehetséges forgatókönyv:
Egyes Samsung készülékeken 11-tűs micro USB csatlakozó van, így elvben elképzelhető, hogy egy 5-tűs micro USB csatlakozós készüléket nem tud tölteni egy ilyen töltő, ha nincs erre felkészítve. Az 5-tűs micro USB csatlakozós töltők viszont biztosan tudják tölteni a 11-tűs csatlakozóval elátott eszközöket is a visszamenőleges kompatibilitás miatt. -
matthewKER
tag
-
ÁrPi2
senior tag
(...úgy tűnik Fred86 nem tért vissza a részletes ismertetéssel...)
Ha fölrakod a "Disable Service" programot a playstore-ból az képes lekapcsolni bizonyos dolgokat
amik merítik az akksidat,Elképzelhető hogy ez megoldja az akku merülésed. (Ne a Gyöngyös-patak vizébe merüljön ugye
)
System fülön Google Play szolgáltatás, és ezeket kell letiltani: userpresenceservice (a közepén lesz valahol), configfetchservice (az elején).
(F.: fudi2002)
-
törölt tag
-
Fred86
csendes tag
Rendben, hogy 91% de mennyi időből?
Mert ha csak 5 perc, az nekünk még nem lesz pontos információ.
Egyébként én tudom, hogy mit csinál a drága play szolgáltatásunk, majd ha lesz időm, akkor írok róla részletesen és a megoldását is ismertetem.
Felsorolnád azokat az alkalmazásokat amiket feltettél? -
Fred86
csendes tag
Töltsd fel az akkumulátort, 80%-ra elég. Tedd fel a Battery Monitort és a CPU Spy-t
Kapcsold ki a készüléket és vedd ki az akkumulátort. Várj néhány másodpercet, majd helyezd vissza és kapcsold be. Használd úgy a telefonodat, mint ahogyan máskor is szoktad. Pár óra elteltével (2-3) nézd meg, hogy milyen értékeket mutatnak a frissen feltelepített programok, ha lehet készíts róla képet és töltsd fel ide. A GSam Battery Monitor megnyitása után menj az Alkalmazások-ra, ott listázza, hogy melyik program mennyit merített az addigi használat során. Én a Google Play-szolgáltatások-ra gyanakszom, de majd a teszt megmutatja, hogy mi is csinálja. -
nyestegabesz
csendes tag
Ilyet nekem is szokott (néha) produkálni.
Nálam az vált be amit AndyTM is említ: vedd ki az akkut, hagy kicsit "állni", majd ha visszatetted akkor tedd töltőre és pár perc töltés után indítsd el.
Fogalmam sincs miért csinálj(t)a, de nekem a ROM-olgatás közben eltűnt ez a jelenség
Szóval lehet hogy szoftveres nyűg, de ezt majd a többiek megmondják... -
carr
őstag
Megjött a "kis"dög...
első benyomás (defy+ 3 éves, (nemröhög)után)
Baz... ez ekkora?
Jujj... nincs kis kezem, de a hüvelykem nem éri át az IPS-t, mint a defynél...
Kikapcsoló gombnál a mrfrakk féle romnál van olyan opció, hogy ha soká tartod nyomva előjön a kikapcs menü, és ott képernyőmentést csinálhatsz?
Be lehet kapcsolni? Most a gyárin nincs ilyen... legalábbis nem találtam!Szerk.: ROOT hogyan megy?
Ill. a hangerő gombokra is felébreszthető? -
Fred86
csendes tag
Ha már xp-t szeretnél, akkor telepítés előtt én fontolóra venném, hogy egy virtuális gépet állítsak össze és arra telepítsem fel. Sokkal gyorsabb és nem kell másik gépet beüzemelni vagy a jelenlegi oprendszer mellé telepíteni. Ha már nincs rá szükség, akkor egyszerűen törölhető.
VMware-workstation vagy Oracle VirtualBox, mindkettőt tudom ajánlani. -
nyestegabesz
csendes tag
Teljes mértékben egyetértek DRK88-al.
A telefon nagyon jó, bátran merem ajánlani, pláne úgy hogy én is egy Defy+ elődről cseréltem le erre...
A ROM-olás sem vészesen bonyolult, és ebben valóban sokat segít Frakk blogja (is).
De nagyon kérlek Figyelj oda miféle ROM tartalmat teszel rá, mert úgy jársz mint én!
Olvass vissza kicsit és okulj a hibámból! -
drk88
senior tag
Egyáltalán nem rossz a kamerája..teljesen jó képeket csinál a videója meg kimondottan jó..101 cm-es full hd tv-n nagyon szép a képe! Dokumentumok fényképzésére is jó tökéletes amióta ez megvan nem használtam skennert
Itt egy kép, menet közben reggel 6-7körül csináltam annó ezt találtam így hirtelen a gépen
-
drk88
senior tag
Ha mindent a leírások alapján csinálsz és mindig csinálsz backupot és erre a telefonra való romot akarsz rá rakni kb esélytelen elszúrni ha CWM-en keresztül csinálod. Ha flashtoolal akkor ott több a rizikó de miért csinálnád azzal
)
jó pár ember azzal tette tacsra a telot, hogy sima G3 romot rakott rá véletlen..erre kell figyelni. Kb. ennyi. Válaszolva a kérdésre igen, sztem baromi jó teló az árához képest!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 + Plus 512GB Dobozos 12 Hónap Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest