- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Jiayu G3S
Új hozzászólás Aktív témák
-
Terentius
őstag
válasz
nyestegabesz #9486 üzenetére
Mondjuk az sem mindegy mennyiért vetted és mennyit használtad.Nekem tavaly januárban 50.000 volt áfával.Ha most 30-ért elmenne akkor azt mondom ok.Ha a retek nav nem kap el, akkor lett volna 37 és úgy eladni 30-ért meg fantasztikus lenne...
-
kispal87
aktív tag
válasz
Nekem szerencsére 33 ropit adtak érte
, igaz kétszerre.
Falun belül sikerült elpasszolnom, Sz-Sz-B megye. -
grizlisandor
veterán
válasz
nyestegabesz #9488 üzenetére
Nézelődök én is utód után, de sajnos csak ennél nagyobb méretű telefonok jelennek meg.
-
grizlisandor
veterán
válasz
Inkább a halála/elavultsága végéig használom a telenfont, minthogy ennyiért eladjam.
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
nyestegabesz #9481 üzenetére
Megkérdezhetem mennyiért sikerült eladni?
-
satel
tag
válasz
nyestegabesz #9212 üzenetére
sajnos ez lett a vége
majd lesz valami más helyette, ha a forint magához tér -
KurtCobain
őstag
válasz
nyestegabesz #9212 üzenetére
Első a valódi, második a fake.
-
andyTM
őstag
válasz
nyestegabesz #9196 üzenetére
[egy ilyen tudású akksi van benne, tehát elképzelhető]
10€ Gutscheincode DMNABP /01. 11-ig előrendelve 117,99 eur
- amúgy a ZTE V5 miatt volt a link
-
törölt tag
válasz
nyestegabesz #9156 üzenetére
Itt írnak erről a problémáról:[SIM KÁRTYA CSERÉJE] -
törölt tag
válasz
nyestegabesz #9143 üzenetére
Érdekes tapasztalat, a két minimal ROM verzióra eddig nem volt panasz, pláne nem olyan, hogy lassabb lenne mint a gyári.
Szerintem valami szokásos user or install error lehet a háttérben, vagy valami rossz app (pl titanium backup) keverés. -
Bembee12
aktív tag
válasz
nyestegabesz #9145 üzenetére
Igen megy rendesen, tud magyarul, 2 sim-el használom, Gps megy, nálam minden oké a rom-mal
-
drk88
senior tag
válasz
nyestegabesz #9145 üzenetére
1 hónapja használom már
2 simmel 3G stb...
-
Bembee12
aktív tag
válasz
nyestegabesz #9143 üzenetére
Próbáld meg az sw10-et [link]
Én azt használom és nincs vele bajom. Bár most kipróbálom a Vredniiy mod v4.3 is, majd írok arról, h milyen -
törölt tag
válasz
nyestegabesz #9098 üzenetére
Nem nagyon használom, csak ha nagyon szükséges.
Észnél kell lenni a használat közben, ki lehet vele csinálni a készüléket teljesen.
A SP_Flash_Tool_v5.1352.01 verziót próbáltam. -
satel
tag
válasz
nyestegabesz #9065 üzenetére
köszönöm, azt a levelet másként értelmeztem, azért nem reagáltam
-
satel
tag
válasz
nyestegabesz #9044 üzenetére
szia
köszönöm a lehetőséget, de sajna ez sem vezetett eredményre
valakinek van még ötlete?
esetleg valaki vállalkozókedvű, aki megpróbálná, megcsinálná? természetesen nem ingyen kérném -
Fred86
csendes tag
válasz
nyestegabesz #9044 üzenetére
Látom megelőztél
Már csak annyit fűznék hozzá, hogy:
Satel, ha nem boldogulsz, akkor nyugodtan keress meg privátban, talán nálad is orvosolható a probléma. -
satel
tag
válasz
nyestegabesz #9025 üzenetére
nem jött össze XP alatt sem a másik angol nyelvű fórum alapján sem
még mindig MTK USB port amit a gépek látnakvalakinek van még ötlete, ami esetleg bevált neki?
ne értséte félre, tudom a google-t kezelni, csak ha valakinek van bejáratott módszere, akkor azzal rengeteg időt takaríthatnék meg
köszönöm
-
Terentius
őstag
válasz
nyestegabesz #8996 üzenetére
Én két dolgot utálok ebben a telefonban: 1. van amikor elmegy a 3G hálózat és csak az akksi ki-be oldja meg. 2. Néha rohadt gyorsan merül az akksi és csak akkor lassul,ha töltés után ki-be rakom az akksit vagy ha gépről töltöm fel lassan,de az meg örökkévalóság. Más gondom nincs, 1 év után meg nem hiszem,hogy jó pénzért el lehetne adni. Akármilyen ROM-ot rakok fel ezt csinálja.
-
carr
őstag
válasz
nyestegabesz #8996 üzenetére
Köszönöm.
Ma reggel elutaltam a pénzt imisz kollégának. Szóval nincs visszalépés.
Kap egy fehér szilikon tokot, meg egy "fehér" ROM-ot, aztán jó lesz. Remélem!
Arra gondolsz, hogy nem tudod most /pill cserélni a romot?
Majd azt tárgyaljuk át, ha kérhetem. Írok este privit, vagy amint megkaptam a telefont. -
Fred86
csendes tag
válasz
nyestegabesz #8942 üzenetére
Lehet, hogy azért nem sikerült, mert a kép amit küldtél, azon látszik, hogy nem adtál root jogosultságot a programnak. Menj a ROOT-ra okézd le. A telefonodon felugrik egy ablak, amiben rákérdez, hogy engedélyezed-e, ott jelöld be, hogy igen. Enélkül nem tud a program hozzáférni a telefon ezen részéhez. Alul a JYG3 system/bin... rész előtt zöldnek kell lennie a téglalapnak és nem sárgának.
-
törölt tag
válasz
nyestegabesz #8942 üzenetére
Reméljük megoldható és minden rendben lesz hamarosan.
-
törölt tag
válasz
nyestegabesz #8937 üzenetére
Kicsit figyelmesebben visszaolvasva azt hiszem megtaláltam a problémát.
Sense5 4.2.2.-For-Jiayu-G3-, ezek szerint rátetted a 2 magos sense G3 romot.
Szóval a figyelmetlenség okozta a gondot, nem a MIUI.
Pedig a G3 oldalon ahol írtál még szóltak is, hogy rossz helyen jársz ez nem az a topik ami neked kell.
A vicc az egészben, hogy ugyanazon az oldalon (kicsit feljebb) ugyanígy járt Vamp is aki így nyilatkozott az eset összegzéseképpen:
"Na, aki mazsolázott, annak mondanám, hogy a G3-ra való Sense rom úgy kinyírta a G3S-t, hogy még flashtoollal sem bírom működésre bírni a gyári rommal a SIM-kártya felismerést."
Tehát teljesen más készülékre való romot tettél fel és ezzel nyírtad ki a telefont.
Ha nem csak az IMEI szállt, hanem a teljes nvram(IMEI, a BT és wifi MAC cím, rádiós rész) akkor szerintem nem fogod tudni megcsinálni a készüléket.
Hacsak nem kérsz valakitől egy mentett nvram.bin amivel akkor létrehozod a telefon klónját azonosítás szempontjából és ezek után visszaírod a IMEi számodat.
Talán, de még soha nem próbáltam és nem akarok hülyeséget írni. -
Fred86
csendes tag
válasz
nyestegabesz #8937 üzenetére
Akkor a következő verzió:
Kell hozzá az MTK Droid Tool:
[link]
ADB Driver:
[link]Ha a driverek már fel vannak telepítve, akkor csak a Droid Tool letöltése szükséges.
Kicsomagolod és indítod az mtkdroidtools.exe-vel. Az adatkábel segítségével összekötöd a számítógépet a telefonnal. Amennyiben a megfelelő driverek megtalálhatóak a gépen, abban az esetben a droid tool felismeri az eszközt és kilistázza az adatait. Természetesen az IMEI számok üresek lesznek.
ROOT jogosultság mindenképpen szükséges hozzá, de szerintem az már megvan. Ha mégsem lenne meg, akkor az ablak alsó részén található egy ROOT gomb. A telefonon add meg neki a szükséges hozzáférést.
Ha ez megvolt, akkor menj az IMEI/NVRAM gombra. Felugrik egy ablak és itt kell megadni az IMEI 1 és IMEI 2 értékét. A bevitel után Replace IMEI, erősítsd meg, hogy folytatni szeretnéd a műveletet. Ha elkészült, akkor menj a Reboot gombra és nagyon remélem, hogy innentől már az általad megadott IMEI számokat fogja látni a készülék. -
Fred86
csendes tag
válasz
nyestegabesz #8933 üzenetére
Természetesen a fájl felmásolása után, az IMEI restore-ra gondoltam, csak már fáradok.
A MUT-nak ugye root jogosultságot adtál? -
Fred86
csendes tag
válasz
nyestegabesz #8933 üzenetére
Próbáld ki ezt [link]
Letöltés után kicsomagolod a fájlt. Elindítod a ĎĂ»¦ň¦ňϬ-ŘÍĂθMTKÍă¦-¬˙IMEI+«¦+¦Ąż-v1.2.exe-t.
Megnyomod az Y-t majd enter.
Beírod az imei1 számsort, aztán enter.
Beírod az imei2 számsort, aztán enter.
Ezzel elkészült a IMEI.bak fájl abba a könyvtárba, ahová az exe-t csomagoltad. Ezt a fájlt másold fel a telefonodban lévő sd kártya gyökerébe. MUT indít és a már korábban leírt módon csináld meg az imei backupot. -
törölt tag
válasz
nyestegabesz #8931 üzenetére
Sajnálom, nem akarok okoskodni, de láthatod a blogbejegyzésben is, mindig felhívjuk a figyelmet és ezzel kezdődik:
"!!! IMEI SZÁM ÉS AZ EREDETI ROM MENTÉSE JAVASOLT !!!
Előkészületek:
1.Imei mentése, CWM felrakás, előkészületek,rendszer backup."A wipe-októl nem kell félni, mindháromra szükség van:
"- wipe data/factory reset
Ezzel a funkcióval lehet a telefon adatait törölni, Ez a funkció megegyezik a telefon menüjében elérhető factory reset funkcióval.
- wipe cache
Ezzel a funkcióval lehet a cache partíció adatait törölni, ahová a programok gyűjtik használatuk során az adataikat..
-Wipe dalvik cache
A Dalvik motor által generált ideiglenes file-ok törlése. Esetleges téma cserélésnél, beépített programok moddolásánál jöhet jól!" -
Fred86
csendes tag
válasz
nyestegabesz #8925 üzenetére
Biztos, hogy kiütötted az imei számodat. Ha volt imei backup akkor a MOBILE UNCLE TOOLS segítségével egyszerűen csak rámész, hogy IMEI Backup Restore-->Restore IMEI from SDCARD
REBOOT és már használható a telefon.Ha nem volt backup fájlod, akkor kicsit tovább tart.
Az akkumulátor alatt található az IMEI szám, az felírod magadnak.
Elindítod a MOBILE UNCLE TOOLS-t
Kiválasztod az Engineer Mode-t-->Engineer Mode MTK-->Connectivity fül-->CDS Information-->Radio Information-->Phone1Írd be az AT+ után, hogy EGMR=1,7,"az imei számod"
SEND AT COMMAND
Így kell kinéznie: AT+EGMR=1,7,"000000123456789"Ezután vissza egyet és kiválasztod a Phone 2-t és hasonlóan mint az előzőnél, csak itt EGMR=1,10,-t kell beírni.
AT+EGMR=1,10,"AT+EGMR=1,10,"000000123456789"
SEND AT COMMANDHa ez is készen van, akkor kilépsz a programból és újraindítod a készüléket. Ha továbbra sincs hálózat akkor van még több módszer is, de remélem ezzel is menni fog.
-
törölt tag
válasz
A csináltam egy wipe-ot alatt azt érted, hogy mindhárom wipe-ot megcsináltad?
Wipe Data / Factory Reset -> delete all user data
Wipe Cache Partition -> Wipe cache
Advanced -> Wipe Dalvik Cache
Ahogy az előttem szóló is említette, először is nézd meg az imei számot. -
drk88
senior tag
válasz
Valószűleg valamelyik ROM lenyeste az IMEI-t. Ez elég gáz mert ha nem csináltál backupot MobilUncleval az IMEI-ről (IMEI.bak), akkor az egy hosszú menet lesz, vannak imei restore programok mtk telókhoz..
-
Fred86
csendes tag
válasz
nyestegabesz #8916 üzenetére
Minideal féle rom [link]
G3S-re ennél stabilabb romot még nem találtam. Egy évig használtam probléma nélkül, aztán elkezdtem én is új romokat keresni. Volt ami hónapokon át jó volt, de aztán jöttek a hibák. Nálam a deep sleep okozta a legtöbb fejfájást. Jelenleg tökéletesen fut minden, mint ahogyan már korábban is. -
Shia-ko
aktív tag
válasz
nyestegabesz #8904 üzenetére
Nálam akkor nem akar sehogy sem újraindulni recovery-ben, ha nincs tápellátásra kötve; ezt valahogy a leírások elfelejtik megemlíteni
-
drk88
senior tag
válasz
nyestegabesz #8901 üzenetére
Menüben lévő factory reset max arra jó h bootloopba kerüljön a teló azt nem igen ajánlatos használni..a factory resestet is CWM alól ajánlatos csinálni. Próbáld meg úgy recoverybe rakni h rakd feltöltőre és power+hang fel, illetve rakd fel ezt a recovery-t ez biztos működik. mrfrakk féle recovery gyüjtemény és itt a "G3S-CWM-recovery-6028-by-Cappa72-M3oH-180degree.img"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- alza vélemények - tapasztalatok
- Vicces képek
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Robot fűnyírók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest