- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
nezo11
csendes tag
Sziasztok, újra raktam a 4.1.2 (Apeelme) romot. Azóta a híváskor, hívásfogadáskor nem írja ki a hívott/hívó fél nevét (a névjegyekben pedig benne van). Ha megváltoztatom a névjegyben egy kicsit a számot (pl. egy space-t beszúrok) azután kiírja. Olyan a hibajelenség mintha kétszer lenne benne minden névjegy a telefonban, de leellenőriztem és csak egyszer van benne. Már azt is megcsináltam, hogy az összes névjegyet kitöröltem, majd visszaszinkronizáltam (outlook), de a hibajelenség megmaradt. Valakinek van egyéb öttlete?
-
nezo11
csendes tag
válasz
Orf3usz #7910 üzenetére
Szia, ajánlom a Link2SD programot. Ezzel át tudsz helyezni programokat az SD egyik külön formázott partíciójára. Ezt úgy látja mintha a telefon memóriájának "része" lenne. A formázáshoz leírás: http://forum.androidhungary.com/threads/1267-Tutorial-Link2SD-azaz-hogy-rakhatod-az-összes-Appod-SD-re. Nekem azóta memória hiány problémám nincs.
-
nezo11
csendes tag
Kipróbáltam az SD Maid programot, ki is takarított pár tíz MB-ot. Azonban a problémámat nem oldotta meg. Továbbra is 2,4 GB foglalt a belső tárolón (ebből 300 MB az app). Elkezdtem egyenként átnézegetni a file-okat, de az nem fehér embernek való munka. Esetleg valakinek más ötlete? Ha nincs, akkor valószínűleg újratelepítés.
-
nezo11
csendes tag
Sziasztok! Felső értesítési részen megjelent a "Kevés a hely - A készülék tárhelye kezd fogyni" ikon. Rábökve a belső adattárolóra azt írja ki, hogy 2,4 GB használt, 136 MB szabad. Ha a beállítás Tárhely opciójában megnézem, akkor a belső adattározóra azt írja ki, hogy alkalmazások: 265 MB, elérhető130 MB. Mi foglalhatja le a többi közel 2 GB-t? Futó programok 512 MB-ot foglalnak, de ha jól tudom az nem a 2,4 GB-ot terheli.
Hogyan tudhatnám meg, mi a probléma, mi foglalja a 2 GB-ot? -
nezo11
csendes tag
Sziasztok,
Nem akar működni a WIFI hotspot. Amikor bekapcsolom, elkezdi a folyamatot, de nem történik semmi. Ezután a WIFI-t sem tudom bekapcsolni. Csak újraindítás segít. G3N apeelme 4.0.4 MOD van fent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Baldur's Gate 3
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Kuponkunyeráló
- Cyberpunk 2077
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Metal topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest