- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
e30st
tag
válasz
Spepper #12452 üzenetére
a külső hangszórója nagyon gyenge... Touchból a 4G-s, amiket én próbáltam mind tökéletes volt, nagyon hangosak, bár korábban volt dolgom egy 3G 32GB-vel, aminek a hangereje botrányos volt... A nanokra méginkább jellemző, hogy van amelyik hangosabb, van amelyik halkabb (pl egy amerikai 16GB-os ami volt a kezem ügyében összehasonlíthatatlanul jobb volt, mint egy itt vásárolt 8GB-os 5th gen nano.)
Ha garisat veszel, akkor hangminőségi problémák esetén újat adnak. Mondom, 4. generációs touch mindenképp jó ilyen szempontból, annál én még nem találtam ilyen jellegű hibát.
Az appokat illetően, ez teljes mértékben igaz. Pl a vakuval villogtatásokat készítő app nem tölthető le se Touchra, se iPadre... ugyanez igaz olyan alkalmazásokra, amik csak nagy kijelzőn élvezhetőek ki, és csak az iPadre érhetőek el. De hidd el, az esetek 98%-ában mindhárom termékcsoportra elérhető az alkalmazás, szóval ezzel biztosan nem lesz gondod.
-
Real Ghoost
aktív tag
válasz
Spepper #12452 üzenetére
Ami iphone-on megy, az megy a touchon is. (kivéve, ahogy említették pl a telefonos funkciók, vagy led flash program, mivel a tuochon nincs led ) Ennek 256 ramja van az i4 512ével szemben, de ez nem igazán jelent hátrányt tudtommal, max 1-2 játék picit gyorsabban tölt be i4en.
Zenehallgatás meg erősen fülhallgató kérdése, szerintem kielégítő hangerőt képvisel a gyári füles is, de ha lecseréled egy komolyabb darabra, akkor még jobb élményben lehet részed.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Android játékok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Robotporszívók
- Óra topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest