Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
JBL Radial Micro-val kapcsolatvan van esetleg valami tapasztalatod? Azzal szemezgettem, mivel a sima Radialra sajnalom a penzt, meg amugysem hiszem, hogy tul sokat hasznalam.. Vagy mi az amit ugy abban az arszegmensben ajanlanal meg esetleg? Dizajnra a Radialok jönnek be legjobban.
Meg ami meg erdekelne, ha esetleg tudsz rola nyilatkozni, hogy ezek mennyire müködökepesek akksirol/ elemröl? Ertem ez alatt, hogy müködnek e egyaltalan arrol, es ha igen, meddig birjak? Mert ha helyhez kötött, akkor inkabb nezek valami 2.1es hangfalszettet, de ha mondjuk meg tudom fogni es ki tudom vinni a kertbe vagy akarhova, mindenfele kabel nelkül, akkor mar latom nemi ertelmet.Illetve vateran mennyire "biztonsagos" ilyeneket venni, hamisitjak ezeket, esetleg kell figyelni valamire? Microt talaltam fixarasat 10k-ert, ami jo ar lenne, csak hat kicsit gyanus is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Nintendo switch oled, Új,Dobozával, 12 hónap garanciával
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest