- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kommy
veterán
válasz
Csirkejozsi #8174 üzenetére
Ne frissíts, mert nem megy rajta. különben is iTouch-ra csak 4.0 van, de ez csak szőrszálhasogatás.
-
Kommy
veterán
válasz
Csirkejozsi #8170 üzenetére
Igen működik, JB kell hozzá + roqybt +bletooth gps. Én amit írtál a helyett inkább ezt ajánlom nokia ld-3w (ez bizos, hogy működik) árban kb megegyeznek
-
peugeotmate
őstag
válasz
Csirkejozsi #8170 üzenetére
Nekem a legnagyobb problémám az volt, hogy miután feltelepült az iGo és el akartam indítani, akkor csak felvillant az igo logós kezdőképernyő majd visszatért a menübe. Többszöri próbálkozás után is.
-
Csapi007
veterán
válasz
Csirkejozsi #8021 üzenetére
Hy
JB után SBSettingsből be tudod kapcsolni a számos kijelzést. A százalékoshoz pedig rengeteg csomag van cydiaban. Percentage-t írj be. -
richi12
csendes tag
válasz
Csirkejozsi #7822 üzenetére
én 10 ezerrel olcsóbban vettem és ott is teljesen jó volt a kiszállítás is semmi probléma nem volt
és 1 hónapig indoklás nélkül visszaviheted ha sértetlenamugy tudna már valaki írni egy linket 4.0-ás jailbreakhez
előre is kösz
(ha lehet leírással de nem érdekes mer keresek hozzá ha nincs) -
Bling95
őstag
válasz
Csirkejozsi #7780 üzenetére
privit irj légyszi
én ugytudtam hogy csak 2G-re van egyenlőre
-
Bling95
őstag
válasz
Csirkejozsi #7778 üzenetére
8 gigásra is van már?? ha igen egy privit nyomhatnál
-
Maniec
csendes tag
válasz
Csirkejozsi #7736 üzenetére
köszönöm a válaszokat. =)
Ami azt illeti főként zenehallgatásra, netezésre használnám (havernak 2gen-es 8gigás toucha van, néha beakadt, lefagyott a böngésző), valszeg játékra is, bár arra már van PSP-m.
(de az ilyen Angry Birds szintű játékok nagyon bejöttek amikor havernál nézegettem
) Akkor nagyjából el is dőlt, hogy melyik verziót válasszam, még a 8gb verzió ára feletti összeget kell összekaparnom.
-
geri005
tag
válasz
Csirkejozsi #7730 üzenetére
Második találat, rá se kell menni.
-
peugeotmate
őstag
válasz
Csirkejozsi #7502 üzenetére
Azért ez nem XBOX, szóval játszani biztos nem tudsz vele TV-n...
-
válasz
Csirkejozsi #7464 üzenetére
Nincs, az Apple nem ad hozzá.
-
Bling95
őstag
válasz
Csirkejozsi #7464 üzenetére
2G tutin nincs, ugyhogy szerintem 3g -n sincs
-
Gordiann
őstag
válasz
Csirkejozsi #7457 üzenetére
Ez a téma rengetegszer ki lett beszélve, cikkek jelentek meg róla, de még mindig nem tiszta. (nekem sem
)
Nincs kialakulva ilyen "jól leszólom a usert, hogy guglizzon!" sem. -
Csapi007
veterán
válasz
Csirkejozsi #7457 üzenetére
Hy
Amíg fel nem töltődik. -
Alex91
félisten
válasz
Csirkejozsi #7453 üzenetére
Uj Apple fan!
-
válasz
Csirkejozsi #7451 üzenetére
Szerintem mint egyéb (Other) emailcím biztosan beállíthatod POP3-mal.
-
válasz
Csirkejozsi #7449 üzenetére
Az IMAP-nak a lényege, hogy szinkronban van a kettő egymással.
Ne törölgess. -
Stifler93
tag
válasz
Csirkejozsi #7446 üzenetére
Ami jó a 2G-re, az jó a 3G-re is, mert külsőleg nincs semmi különbség
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
Csirkejozsi #7436 üzenetére
Jó hozzá, lényeg, hogy 5V - 1A legyen. Azért kérdezz rá e-mailben
Most vettem vaterán egyet, bár az 1500 volt. Ez sem rossz.12Azért visszatérve, nekem nem lenne mindegy az ha 360dpi-s kijelzőm lenne, vagy a mostani
Üdv
-
Csapi007
veterán
válasz
Csirkejozsi #7434 üzenetére
Amint kijon a 4.0-as rendszer lesz.
-
Csirkejozsi
tag
válasz
Csirkejozsi #7431 üzenetére
Már lehet, hogy elhangzott, de most nem látom, hogy a 3.generációs 32Gb-os modellben már van multitasking, vagy nincs? Nekem annyira nem fontos, de mielőtt megveszem, azért szeretném tudni. Köszi!
-
Alex91
félisten
válasz
Csirkejozsi #7429 üzenetére
480x320 vs. 960x480 pixel, azert ez nem kis elteres
. Persze, ha megkapja ugyanazt, mint az iPhone.
De mivel senki se tud semmi biztosat... Ha megfelel a mostani az igenyeidnek, es nem fogsz harakirit elkovetni, ha esetleg masnap frissitenek, akkor nyugodtan vedd meg most!
-
Alex91
félisten
válasz
Csirkejozsi #7424 üzenetére
Köszi! Szerintem ez azért hülyeség, mert ha most várok 3 hónapot az új Touch-ra, akkor utána fél évvel meg azért verhetem a fejem a falba, hogy nem vártam még 6 hónapot az annál is újabb készülékre.
Nem ezt mondtuk, hanem azt, hogy nem sokara frissiteni fognak. Es itt kicsit kellemetlen, ha megveszed a cuccot, es mondjuk 1 het mulva bejelentik ugyanannyiert az ujat. Ha 1 honapja frissitettek volna, akkor mindenki azt mondana: vedd meg! De mivel a termek a ciklusa vegen van, ezt most jo szivvel senki sem mondja... Termesztesen, ha nem birod ki nelkule, akkor nyugodtan vedd meg! De latod, a tobbseg megis az esszeru kivarasra voksol.
(Amugy en is az oszre tippelek, iskolakezdes elottre varom a frissitest, most el vannak az iPhone-nal, iPad-dal. Tudom, itt a nyar
, megertem ezt is...)
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
Hi
Végül is ha aranyberakás lenne és csiszolt gyémántüveg, Te akkor sem tudnál várni
Szóval vedd meg.. Én sem tudnám kivárni a helyedben.
Az új iphone 4-re azt írták 199$ - 16 gigabájtos? Ez igaz? Ez csak ~56.000 Ft Ez hogy lehet?
Üdv
-
Csapi007
veterán
válasz
iPodok évenként frissülnek.
És abban lesz multitask. -
Bling95
őstag
válasz
Csirkejozsi #7422 üzenetére
N-es wifi az olyan mint a többi csak ujabb és gyorsabb. márha nem tévedek, javitsatok ki ha igen.
én most kezdem el bánni hogy nem vártam, ha vártam volna még énis 2 hónapot akkor most 3G-m lenne és nem 2G-m, és tolhatnám rá a multitaskos frissitést..
-
Csapi007
veterán
válasz
Csirkejozsi #7419 üzenetére
Hy
Meg jo sok ideje van hatra, most is alig 1-2 jatek van ami rosszabbul megy a 2G-n. De szerintem erdemes lenne varni. Jobb cuccot kaphatsz ugyananniert. -
Alex91
félisten
válasz
Csirkejozsi #7419 üzenetére
Most ugy nez ki az uj iPhone utan, hogy ez valoszinuleg eleg eros frissites lesz. Retina Display, n-es WiFi, meg hosszabb uzemido, giroszkop, gyorsabb CPU, uj design
, esetleg kamera. A regi is megkapja az uj iOS-t, ezt igaz.
Neked kell donteni, de most sajnos epp abban a periodusaban van a cucc, hogy talan erdemesebb kivarni...
-
Kommy
veterán
válasz
Csirkejozsi #7417 üzenetére
Szeptemberben jön elméletileg az új generáció. Az, hogy ugyan annyiba fog kerülni az mindig így van Apple-nél.
-
Alex91
félisten
válasz
Csirkejozsi #7415 üzenetére
1. Az Apple altalaban nem szokott arat valtoztatni, ha lecsereli a regi modellt, akkor ugyanannyit ker erte, mint a regiert. (Learazni nem szokas a regit, de altalaban sokszor itthon is akciozzak a megmaradt utolso darabokat a keszlet erejeig, mar ha van valami egyaltalan keszleten
.)
2. Mivel az iPhone ara nem valtozott az uj keszulekkel, igy a touch ara se fog.
3. [link], es e szerint most mar touch-ot nem igazan erdemes vasarolni, mert varhatolag nem sokara jon az uj generacio ugyanannyiert...
(Apple termekeknel alapveto szabaly: mindig frissites utan vasarolni! Ha ugy erzi az ember, es van megfelelo akcio, akkor akar a regit is erdemes lehet megvenni. De azert szerintem te is a falba verned a fejed, ha ma megveszed a nehezem osszesporolt penzeden a kivant touch-ot, es mondjuk 1 honap mulva jobbat kapnal ugyannyiert... Termeszetesen, ha nem akarsz varni, akkor most is megveheted, de en szoltam!
)
-
válasz
Csirkejozsi #7350 üzenetére
Semmiben, mindössze adnak hozzá mikrofonos fülest.
Szerintem még jó darabig nem lesz baj a játékok nagy részével. -
Speccy
aktív tag
válasz
Csirkejozsi #7344 üzenetére
Olyan hogy 3GS csak az Iphone-oknál van. Ipod Touchoknál az igazi 3. generációsoknak (32, 64GB) új, sokkal gyorsabb CPU, és GPU-ja, és 2x annyi RAM-ja van. Ez meglátszódik a játékok betöltődési idején, és vannak olyan játékok amelyek csak az igazi 3. generációs Ipodokon futnak normális sebességgel, és ilyenekből csak egyre több lesz (pl : az Itunesból ingyenes letölthető Alpine Crawler nevű játéknál oda van írva hogy optimized for Iphone 3GS or Ipod Touch 3rd gen for smooth gameplay at 60FPS), nézd meg ezt a két videót :
http://www.youtube.com/watch?v=MTMMQMIV2A4&
http://www.youtube.com/watch?v=IGKrjGeraFE
Tehát mindenképp csak a legújabb Ipodot érdemes venni, használtan 50K, újonnan 70K-ért lehet venni.
-
Gordiann
őstag
válasz
Csirkejozsi #7344 üzenetére
kevered az iphone-nal. abból van 3g és 3gs.
ipod touch -nál 2.gen és 3.gen van. (2G és 3G). a 8gb-os 3G olyan mint a 2G. Viszont a 32 és 64GB-os 3G gyorsabb/jobb, mint a 8GB-os 3G.így összefoglalva. én megvárnám a jövő hétfőt a helyedben, hátha bemutatnak új ipod touchot. ha nem ,akkor 32gb-os 3G éri meg, de nekem pl. 8gb-os 3g van, tök jó ez is, ha nincs több pénzed.
Szerk:: egyébként elvittem szervívbe a kijelző csíkozás miatt. szó nélkül bevették, de mondták ők is, hogy ilyet még nem láttak ők sem, majd értesítenek pár nap múlva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Samsung DM48E 48" LED Monitor
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest